مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

810
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

667
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر خشک کردن، سیلو کردن یا پلی اتیلن گلیکول بر ارزش غذایی پسماندهای پسته

صفحات

 صفحه شروع 77 | صفحه پایان 85

چکیده

 هدف از تحقیق حاضر, بررسی اثر خشک کردن, سیلو کردن و افزودن پلی اتیلن گلیکول (PEG) بر غیر فعال سازی تانن ها در پسماندهای پسته بود. ترکیب شیمیایی, کیفیت پروتئین و ترکیبات فنولیک در تیمارهای آزمایشی شامل پسماندهای پسته به صورت تازه, آفتاب خشک و سیلو شده به مدت 30 و 60 روز مورد مطالعه قرار گرفت. به علاوه, میزان قابلیت هضم ماده خشک و ماده آلی و انرژی قابل متابولیسم با PEG و بدونPEG , برآورد گردید. کیفیت پروتئین بر اساس سیستم CNCPS تعیین شد. پس از سیلو کردن مقادیر کربوهیدرات های محلول در آب, دیواره سلولی, دیواره سلولی بدون همی سلولز, بخش های پروتئینی B3 و C کاهش (P<0.05), اما میزان بخش های پروتئینی A و B1 افزایش یافت (P<0.05). با خشک کردن پسماندهای پسته مقادیر دیواره سلولی, دیواره سلولی بدون همی سلولز, لیگنین, پروتئین نامحلول در شوینده خنثی, پروتئین نامحلول در شوینده اسیدی و بخش پروتئینیC  افزایش, اما غلظت کربوهیدرات های محلول و بخش پروتئینی B2 کاهش نشان داد (P<0.05). سیلو کردن باعث کاهش میزان تانن متراکم, تانن قابل هیدرولیز, ظرفیت رسوب پروتئین ترکیبات فنولی, ضرایب قابلیت هضم و انرژی قابل متابولیسم گردید (P<0.05). اضافه کردن PEG به نمونه های آزمایشی, در زمان آزمایش تعیین ضرایب هضمی, باعث افزایش میزان قابلیت هضم و انرژی قابل متابولیسم شد (P<0.05), که نشان دهنده اثر مثبت PEG است. بر اساس نتایج به دست آمده, پسماندهای پسته به صورت خشک یا سیلو شده قابلیت استفاده به عنوان خوراک دام را دارا می باشد. از سوی دیگر, افزودن پلی اتیلن گلیکول باعث بهبود ضرایب هضمی گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    باقری پور، عصمت، روزبهان، یوسف، و علی پور، داریوش. (1388). اثر خشک کردن, سیلو کردن یا پلی اتیلن گلیکول بر ارزش غذایی پسماندهای پسته. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، 40(2)، 77-85. SID. https://sid.ir/paper/193630/fa

    Vancouver: کپی

    باقری پور عصمت، روزبهان یوسف، علی پور داریوش. اثر خشک کردن, سیلو کردن یا پلی اتیلن گلیکول بر ارزش غذایی پسماندهای پسته. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1388؛40(2):77-85. Available from: https://sid.ir/paper/193630/fa

    IEEE: کپی

    عصمت باقری پور، یوسف روزبهان، و داریوش علی پور، “اثر خشک کردن, سیلو کردن یا پلی اتیلن گلیکول بر ارزش غذایی پسماندهای پسته،” علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، vol. 40، no. 2، pp. 77–85، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/193630/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button