APA:
کپیقربانلی، مه لقا، مجد، احمد، و سعیدی سار، سکینه. (1382). اثرات برهم کنش کادمیم و ژیبرلین بر رشد, مقدار پروتئین و غلظت پتاسیم گیاه پیاز خوراکی Allium cepa L
. پژوهش و سازندگی، 16(2 (پی آیند 59) در زراعت و باغبانی)، 43-48. SID. https://sid.ir/paper/19481/fa
Vancouver:
کپیقربانلی مه لقا، مجد احمد، سعیدی سار سکینه. اثرات برهم کنش کادمیم و ژیبرلین بر رشد, مقدار پروتئین و غلظت پتاسیم گیاه پیاز خوراکی Allium cepa L
. پژوهش و سازندگی[Internet]. 1382؛16(2 (پی آیند 59) در زراعت و باغبانی):43-48. Available from: https://sid.ir/paper/19481/fa
IEEE:
کپیمه لقا قربانلی، احمد مجد، و سکینه سعیدی سار، “اثرات برهم کنش کادمیم و ژیبرلین بر رشد, مقدار پروتئین و غلظت پتاسیم گیاه پیاز خوراکی Allium cepa L
،” پژوهش و سازندگی، vol. 16، no. 2 (پی آیند 59) در زراعت و باغبانی، pp. 43–48، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/19481/fa