مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

877
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

770
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات برهم کنش کادمیم و ژیبرلین بر رشد، مقدار پروتئین و غلظت پتاسیم گیاه پیاز خوراکی Allium cepa L

صفحات

 صفحه شروع 43 | صفحه پایان 48

چکیده

 در این تحقیق اثرات اصلی کادمیم (Cd(NO3)2, 4H2O) و برهم کنش متقابل کادمیم و ژیبرلین (GA3) بر رشد ریشه و بخش هوایی, پروتئین و غلظت پتاسیم در گیاهان پیاز خوراکی Allium cepa L. cv. Red Azarshahr بررسی شده است. گیاهان به مدت 10 روز در محلول غذائی هوگلند دارای غلظتهای مختلف Cd2+ (0 و 0.4 میلی مولار) و GA3 (0 و 0.03 میلی مولار) رشد یافته اند. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که با افزایش غلظت کادمیم در محلول غذائی, به طور معنی دار (p<0.01) رشد ریشه و بخش هوائی, محتوای پروتئین بخش هوائی و غلظت پتاسیم کاهش یافت. افزودن ژیبرلین به طور معنی دار اثرات سمی کادمیم را بر پیاز خوراکی کاهش داد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قربانلی، مه لقا، مجد، احمد، و سعیدی سار، سکینه. (1382). اثرات برهم کنش کادمیم و ژیبرلین بر رشد, مقدار پروتئین و غلظت پتاسیم گیاه پیاز خوراکی Allium cepa L . پژوهش و سازندگی، 16(2 (پی آیند 59) در زراعت و باغبانی)، 43-48. SID. https://sid.ir/paper/19481/fa

    Vancouver: کپی

    قربانلی مه لقا، مجد احمد، سعیدی سار سکینه. اثرات برهم کنش کادمیم و ژیبرلین بر رشد, مقدار پروتئین و غلظت پتاسیم گیاه پیاز خوراکی Allium cepa L . پژوهش و سازندگی[Internet]. 1382؛16(2 (پی آیند 59) در زراعت و باغبانی):43-48. Available from: https://sid.ir/paper/19481/fa

    IEEE: کپی

    مه لقا قربانلی، احمد مجد، و سکینه سعیدی سار، “اثرات برهم کنش کادمیم و ژیبرلین بر رشد, مقدار پروتئین و غلظت پتاسیم گیاه پیاز خوراکی Allium cepa L ،” پژوهش و سازندگی، vol. 16، no. 2 (پی آیند 59) در زراعت و باغبانی، pp. 43–48، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/19481/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button