در این تحقیق اثرات اصلی کادمیم (Cd(NO3)2, 4H2O) و برهم کنش متقابل کادمیم و ژیبرلین (GA3) بر رشد ریشه و بخش هوایی، پروتئین و غلظت پتاسیم در گیاهان پیاز خوراکی Allium cepa L. cv. Red Azarshahr بررسی شده است. گیاهان به مدت 10 روز در محلول غذائی هوگلند دارای غلظتهای مختلف Cd2+ (0 و 0.4 میلی مولار) و GA3 (0 و 0.03 میلی مولار) رشد یافته اند. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که با افزایش غلظت کادمیم در محلول غذائی، به طور معنی دار (p<0.01) رشد ریشه و بخش هوائی، محتوای پروتئین بخش هوائی و غلظت پتاسیم کاهش یافت. افزودن ژیبرلین به طور معنی دار اثرات سمی کادمیم را بر پیاز خوراکی کاهش داد.