APA:
کپیگنجور، محمدسعید، کرباسی، احمد، و میرجلیلی، علی. (1386). بررسی اثر استفاده از باکتری Streptococcus lactis (نژاد مولد نیسین) بر مهار فساد گازی در پنیر سفید ایرانی. پژوهش و سازندگی، 20(3 (پی آیند 76) در امور دام و آبزیان)، 144-149. SID. https://sid.ir/paper/19679/fa
Vancouver:
کپیگنجور محمدسعید، کرباسی احمد، میرجلیلی علی. بررسی اثر استفاده از باکتری Streptococcus lactis (نژاد مولد نیسین) بر مهار فساد گازی در پنیر سفید ایرانی. پژوهش و سازندگی[Internet]. 1386؛20(3 (پی آیند 76) در امور دام و آبزیان):144-149. Available from: https://sid.ir/paper/19679/fa
IEEE:
کپیمحمدسعید گنجور، احمد کرباسی، و علی میرجلیلی، “بررسی اثر استفاده از باکتری Streptococcus lactis (نژاد مولد نیسین) بر مهار فساد گازی در پنیر سفید ایرانی،” پژوهش و سازندگی، vol. 20، no. 3 (پی آیند 76) در امور دام و آبزیان، pp. 144–149، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/19679/fa