مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

655
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

630
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارتباط ظرفیت کل آنتی اکسیدانی رژیم غذایی با افسردگی و اضطراب در بزرگ سالان ایرانی

صفحات

 صفحه شروع 918 | صفحه پایان 928

چکیده

 زمینه و هدف: اگرچه مطالعات متعددی در ارتباط با آنتی اکسیدان های غذایی و خطر ابتلا به اختلالات روانی وجود دارد, اطلاعات مربوط به ارتباط ظرفیت کل آنتی اکسیدانی رژیم غذایی با افسردگی و اضطراب کم است. پژوهش حاضر باهدف بررسی ارتباط بین ظرفیت کل آنتی اکسیدانی رژیم غذایی با افسردگی و اضطراب در بزرگ سالان ایرانی انجام شد. مواد و روش ها: این مطالعه مقطعی روی 3297 فرد بزرگ سال سالم ایرانی در استان اصفهان انجام شد. دریافت های غذایی با استفاده از پرسشنامه بسامد خوراک (Food Frequency Questionnaire) 106 موردی ارزیابی شد. ظرفیت کل آنتی اکسیدانی با استفاده از پایگاه داده های بین الملل قدرت آنتی اکسیدان کاهش یافته آهن (FRAP) برآورد شد. ارزیابی افسردگی و اضطراب با استفاده از یک نسخه معتبر فارسی ترجمه شده از پرسشنامه مقیاس بیمارستانی افسردگی و اضطراب (HADS) انجام گردید. نتایج: پس از تعدیل متغیرهای مخدوش گر, ازجمله دریافت های غذایی اسیدهای چرب امگا 3, افراد در پنجک بالایی ظرفیت کل آنتی اکسیدانی رژیم غذایی 43 درصد شانس کمتری برای ابتلا به افسردگی (001/0=P, 82/0-40/0: CI 95 درصد: 57/0: OR) داشتند. هم چنین ارتباط معکوس معناداری بین ظرفیت کل آنتی اکسیدانی موجود در رژیم غذایی و اضطراب در بین پنجک ها مشاهده شد (06/0=P, 99/0-39/0: CI 95 درصد: 62/0: OR). نتیجه گیری: یافته های این مطالعه نشان می دهد ارتباط معکوس معناداری بین ظرفیت کل آنتی اکسیدانی رژیم غذایی با افسردگی و اضطراب وجود دارد. برای تأیید این یافته ها, مطالعات بیشتری در آینده لازم است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    موسوی، سیدمحمد، میلاجردی، علیرضا، حسن زاده کشتلی، عمار، اسماعیل زاده، احمد، افشار، حمید، و ادیبی، پیمان. (1397). ارتباط ظرفیت کل آنتی اکسیدانی رژیم غذایی با افسردگی و اضطراب در بزرگ سالان ایرانی. مجله دانشگاه علوم پزشکی فسا (Journal of Advanced Biomedical Sciences)، 8(3 )، 918-928. SID. https://sid.ir/paper/203847/fa

    Vancouver: کپی

    موسوی سیدمحمد، میلاجردی علیرضا، حسن زاده کشتلی عمار، اسماعیل زاده احمد، افشار حمید، ادیبی پیمان. ارتباط ظرفیت کل آنتی اکسیدانی رژیم غذایی با افسردگی و اضطراب در بزرگ سالان ایرانی. مجله دانشگاه علوم پزشکی فسا (Journal of Advanced Biomedical Sciences)[Internet]. 1397؛8(3 ):918-928. Available from: https://sid.ir/paper/203847/fa

    IEEE: کپی

    سیدمحمد موسوی، علیرضا میلاجردی، عمار حسن زاده کشتلی، احمد اسماعیل زاده، حمید افشار، و پیمان ادیبی، “ارتباط ظرفیت کل آنتی اکسیدانی رژیم غذایی با افسردگی و اضطراب در بزرگ سالان ایرانی،” مجله دانشگاه علوم پزشکی فسا (Journal of Advanced Biomedical Sciences)، vol. 8، no. 3 ، pp. 918–928، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/203847/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button