مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

810
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

536
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی بیولوژیکی بخش های هتروسیکل تعدادی از مشتقات جدید آزول ها به عنوان عوامل بالقوه ضد باکتری و ضد قارچ

صفحات

 صفحه شروع 1106 | صفحه پایان 1115

چکیده

 زمینه و هدف: هسته های آزول, بخش بسیار مهمی از داروهای ضد میکروبی, ضد درد و ضدالتهاب را تشکیل می دهند. آزول ها گروهی از ترکیبات ضد باکتری و ضد قارچ هستند که به دلیل پایین بودن سمیت و اثربخشی بالا, دارای طیف گسترده ای از فعالیت می باشند. امروزه تلاش های فراوان برای توسعه داروهای ضد باکتری و ضد قارچ با سمیت کمتر, اثربخشی بیشتر و مکانیسم عمل جدید صورت گرفته است. در این مطالعه تلاش شده است تا اثرات ضد باکتریایی و ضد قارچی مشتقات جدید آزولی را بررسی کنیم. مواد و روش ها: این مطالعه به صورت توصیفی-مقطعی انجام شد. فعالیت ضد باکتریایی و ضد قارچی ترکیبات طراحی شده به ترتیب بر روی سوش های استاندارد گرم منفی و گرم مثبت و قارچ های آسپرژیلوس نیجر, آسپرژیلوس فلاووس, کاندیدا آلبیکانز به کمک روش حداقل غلظت مهارکنندگی انجام شد. نتایج: از میان ترکیبات موردمطالعه, ترکیب حاوی حلقه هتروسیکل 2-متیل, 4-ایمیدازول اثر ضد باکتریایی قوی را در برابر سودوموناس آئروژینوزا, اشرشیاکلی و استافیلوکوک اورئوس, باسیلوس سابتلیس به اثبات رساند, درحالی که ترکیبات حاوی حلقه هتروسیکل ایمیدازول و بنزایمیدازول اثرات ضد قارچی در برابر آسپرژیلوس نیجر, آسپرژیلوس فلاووس, کاندیدا آلبیکانز نشان دادند. حداقل غلظت مهارکنندگی از رشد این باکتری ها و قارچ ها از 5/12 تا 200 میلی گرم بر میلی لیتر متغیر است. نتیجه گیری: نتایج حاکی از آن است که ترکیبات طراحی شده حاوی حلقه های هتروسیکل 2-متیل, 4-ایمیدازول, ایمیدازول و بنزایمیدازول در مطالعه ی حاضر اثرات ضد باکتریایی و ضد قارچی امیدبخشی از خود نشان دادند. از طرفی ترکیبات مورد تست دارای طیف اثر مناسبی بودند, بدین جهت که بر روی هر دو سویه گرم مثبت و گرم منفی اثر ضد باکتریایی نشان دادند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    روئین تن، ابوذر. (1397). ارزیابی بیولوژیکی بخش های هتروسیکل تعدادی از مشتقات جدید آزول ها به عنوان عوامل بالقوه ضد باکتری و ضد قارچ. مجله دانشگاه علوم پزشکی فسا (Journal of Advanced Biomedical Sciences)، 8(4 )، 1106-1115. SID. https://sid.ir/paper/203981/fa

    Vancouver: کپی

    روئین تن ابوذر. ارزیابی بیولوژیکی بخش های هتروسیکل تعدادی از مشتقات جدید آزول ها به عنوان عوامل بالقوه ضد باکتری و ضد قارچ. مجله دانشگاه علوم پزشکی فسا (Journal of Advanced Biomedical Sciences)[Internet]. 1397؛8(4 ):1106-1115. Available from: https://sid.ir/paper/203981/fa

    IEEE: کپی

    ابوذر روئین تن، “ارزیابی بیولوژیکی بخش های هتروسیکل تعدادی از مشتقات جدید آزول ها به عنوان عوامل بالقوه ضد باکتری و ضد قارچ،” مجله دانشگاه علوم پزشکی فسا (Journal of Advanced Biomedical Sciences)، vol. 8، no. 4 ، pp. 1106–1115، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/203981/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button