APA:
کپیعزیزی، مرضیه، یزدیان، فاطمه، پورشیرازی، مژگان، و حقیرالسادات، بی بی فاطمه. (1398). تأثیر عصاره خام چوب بلوط در افزایش خاصیت آنتی اکسیدانی قارچ Lentinula edodes. تازه های بیوتکنولوژی سلولی مولکولی، 9(35 )، 35-46. SID. https://sid.ir/paper/204514/fa
Vancouver:
کپیعزیزی مرضیه، یزدیان فاطمه، پورشیرازی مژگان، حقیرالسادات بی بی فاطمه. تأثیر عصاره خام چوب بلوط در افزایش خاصیت آنتی اکسیدانی قارچ Lentinula edodes. تازه های بیوتکنولوژی سلولی مولکولی[Internet]. 1398؛9(35 ):35-46. Available from: https://sid.ir/paper/204514/fa
IEEE:
کپیمرضیه عزیزی، فاطمه یزدیان، مژگان پورشیرازی، و بی بی فاطمه حقیرالسادات، “تأثیر عصاره خام چوب بلوط در افزایش خاصیت آنتی اکسیدانی قارچ Lentinula edodes،” تازه های بیوتکنولوژی سلولی مولکولی، vol. 9، no. 35 ، pp. 35–46، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/204514/fa