مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

952
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

975
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی صفات گیاه موتانت نعناع فلفلی با روش استفاده از جهش زائی موتاژن EMS

صفحات

 صفحه شروع 87 | صفحه پایان 96

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رجبی، امیر، قریب بلوک، سعید، کاظمی تبار، سیدکمال، و مسعودسینکی، جعفر. (1395). بررسی صفات گیاه موتانت نعناع فلفلی با روش استفاده از جهش زائی موتاژن EMS. تازه های بیوتکنولوژی سلولی مولکولی، 6(24)، 87-96. SID. https://sid.ir/paper/204580/fa

    Vancouver: کپی

    رجبی امیر، قریب بلوک سعید، کاظمی تبار سیدکمال، مسعودسینکی جعفر. بررسی صفات گیاه موتانت نعناع فلفلی با روش استفاده از جهش زائی موتاژن EMS. تازه های بیوتکنولوژی سلولی مولکولی[Internet]. 1395؛6(24):87-96. Available from: https://sid.ir/paper/204580/fa

    IEEE: کپی

    امیر رجبی، سعید قریب بلوک، سیدکمال کاظمی تبار، و جعفر مسعودسینکی، “بررسی صفات گیاه موتانت نعناع فلفلی با روش استفاده از جهش زائی موتاژن EMS،” تازه های بیوتکنولوژی سلولی مولکولی، vol. 6، no. 24، pp. 87–96، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/204580/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button