مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,267
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

669
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تولید اگزوپلی ساکارید توسط Bacillus pasteuri و بررسی خواص ضد باکتریایی و ضداکسیدانی آن

صفحات

 صفحه شروع 19 | صفحه پایان 28

چکیده

 سابقه و هدف: اگزوپلی ساکاریدها بیوپلی مرهایی هستند که توسط میکروارگانیسم ها به محیط اطراف ترشح می شوند. هدف از این تحقیق تعیین شرایط برای تولید حداکثری اگزوپلی ساکارید توسطباکتری Bacillus pasteuri و بررسی خواص ضد باکتریایی و ضد اکسیدانی آن بود. مواد و روش ها: در این مطالعه بر اساس روش تاگوچی و توسط نرم افزار Qulitek-4 برای تولید اگزوپلی ساکارید آزمایش طراحی شد. سپس از اگزوپلی ساکارید تولید شده غلظت های مختلفی تهیه و به منظور بررسی خواص ضد باکتریایی به اثر آن برروی باکتری های استافیلوکوکوس ارئوس و اشریشیاکلی پرداخته شد. به منظور بررسی فعالیت ضد اکسیدانی 4 غلظت از اگزوپلی ساکارید تهیه و توسط سه روش مهار فعالیت رادیکالی DPPH, رادیکالی سوپراکسیدانی و رادیکال هیدروکسیل اندازه گیری شد. یافته ها: بهترین شرایط برای بیش ترین میزان تولید اگزوپلی ساکارید پس از گذشتن 48 ساعت از کشت باکتری با میزان غلظت نمک 05/0 میلی گرم بر میلی لیتر و ساکارز 1 میلی گرم بر میلی لیتر بود. نتایج حاصل از فعالیت ضد باکتریایی نشان داد که بیش ترین هاله عدم رشد مربوط به غلظت µ g/ml400 بود. نتایج فعالیت ضد اکسیدانی در هر سه روش بکار گرفته شده در این مطالعه نشان داد که در غلظت g/mlµ 1000 از اگزوپلی ساکارید بیش ترین فعالیت مهار وجود دارد. نتیجه گیری: با تعیین چند عامل کلیدی می توان بیش ترین میزان اگزوپلی ساکارید توسط باکتری باسیلوس پاستوری را تولید و به منظور فعالیت ضد باکتریایی و ضد اکسیدانی از آن استفاده نمود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کریمی، لایق، تاران، مجتبی، و ذبیحی، مهدی. (1397). تولید اگزوپلی ساکارید توسط Bacillus pasteuri و بررسی خواص ضد باکتریایی و ضداکسیدانی آن. تازه های بیوتکنولوژی سلولی مولکولی، 8(31 )، 19-28. SID. https://sid.ir/paper/204709/fa

    Vancouver: کپی

    کریمی لایق، تاران مجتبی، ذبیحی مهدی. تولید اگزوپلی ساکارید توسط Bacillus pasteuri و بررسی خواص ضد باکتریایی و ضداکسیدانی آن. تازه های بیوتکنولوژی سلولی مولکولی[Internet]. 1397؛8(31 ):19-28. Available from: https://sid.ir/paper/204709/fa

    IEEE: کپی

    لایق کریمی، مجتبی تاران، و مهدی ذبیحی، “تولید اگزوپلی ساکارید توسط Bacillus pasteuri و بررسی خواص ضد باکتریایی و ضداکسیدانی آن،” تازه های بیوتکنولوژی سلولی مولکولی، vol. 8، no. 31 ، pp. 19–28، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/204709/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button