APA:
کپیمرادی نژاد، سیعده، ابوالقاسمی، سیدجواد، و خانی پور، علی اصغر. (1398). بررسی تغییرات کیفی گوشت چرخ کرده ماهی کپور نقره ای (Hpophthalmichthys molitrix) در دمای فوق سرما (Superchilling) در بسته بندی اتمسفر اصلاح شده و معمولی. محیط زیست جانوری، 11(1 )، 265-272. SID. https://sid.ir/paper/206458/fa
Vancouver:
کپیمرادی نژاد سیعده، ابوالقاسمی سیدجواد، خانی پور علی اصغر. بررسی تغییرات کیفی گوشت چرخ کرده ماهی کپور نقره ای (Hpophthalmichthys molitrix) در دمای فوق سرما (Superchilling) در بسته بندی اتمسفر اصلاح شده و معمولی. محیط زیست جانوری[Internet]. 1398؛11(1 ):265-272. Available from: https://sid.ir/paper/206458/fa
IEEE:
کپیسیعده مرادی نژاد، سیدجواد ابوالقاسمی، و علی اصغر خانی پور، “بررسی تغییرات کیفی گوشت چرخ کرده ماهی کپور نقره ای (Hpophthalmichthys molitrix) در دمای فوق سرما (Superchilling) در بسته بندی اتمسفر اصلاح شده و معمولی،” محیط زیست جانوری، vol. 11، no. 1 ، pp. 265–272، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/206458/fa