APA:
کپیمرادی نژاد، سعیده، ابوالقاسمی، سیدجواد، و خانی پور، علی اصغر. (1398). مقایسه اثر روش های خشک کردن در خلاء و آون بر ویژگی های شیمیایی و زمان ماندگاری سوریمی تهیه شده از فیله ماهی کپورنقره ای (Hypophthalmichthys molitrix). محیط زیست جانوری، 11(3 )، 291-298. SID. https://sid.ir/paper/206612/fa
Vancouver:
کپیمرادی نژاد سعیده، ابوالقاسمی سیدجواد، خانی پور علی اصغر. مقایسه اثر روش های خشک کردن در خلاء و آون بر ویژگی های شیمیایی و زمان ماندگاری سوریمی تهیه شده از فیله ماهی کپورنقره ای (Hypophthalmichthys molitrix). محیط زیست جانوری[Internet]. 1398؛11(3 ):291-298. Available from: https://sid.ir/paper/206612/fa
IEEE:
کپیسعیده مرادی نژاد، سیدجواد ابوالقاسمی، و علی اصغر خانی پور، “مقایسه اثر روش های خشک کردن در خلاء و آون بر ویژگی های شیمیایی و زمان ماندگاری سوریمی تهیه شده از فیله ماهی کپورنقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)،” محیط زیست جانوری، vol. 11، no. 3 ، pp. 291–298، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/206612/fa