مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

382
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

509
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه اثر روش های خشک کردن در خلاء و آون بر ویژگی های شیمیایی و زمان ماندگاری سوریمی تهیه شده از فیله ماهی کپورنقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)

صفحات

 صفحه شروع 291 | صفحه پایان 298

کلیدواژه

کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)Q1

چکیده

 پودر تهیه شده از سوریمی, به طور معمول به صورت خشک آماده شده و به عنوان یک ماده خام برای تهیه محصولات فرآوری شده دریایی کاربرد دارد. هدف از این مطالعه, تولید و مقایسه ارزش غذایی و زمان ماندگاری پودر تهیه شده از سوریمی خام به دست آمده از کپور نقره ای بود که در دو تیمار تحت شرایط خلا با دمای 0/5± 60 درجه سانتی گراد به مدت 5 ساعت و تیمار هوای داغ (آون) با دمای 0/5± 70 درجه سانتی گراد به مدت 24 ساعت خشک شدند. پودر سوریمی در بسته بندی های معمولی به مدت 60 روز در دمای محیط نگه داری شدند. نمونه-برداری و آزمایشات ارزش غذایی (شامل اندازه گیری پروتیین, چربی, رطوبت, TBA و TVB-N) در 3 تکرار با فواصل 20 روز انجام پذیرفت. آنالیز آماری SPSS از نتایج نشان داد که تیمار خشک شده با خلا, حداکثرحاوی 86/33 درصد پروتیین بوده که این میزان بیش از تیمار خشک شده با آون (77/76 درصد) بود (0/05>p) ارزیابی TVB-N در طول دوره نگه داری بیانگر آن بود که تیمار 1 آون پس از 20 روز (0/98± 20/3 میلی گرم/100 گرم) و تیمار خلا پس از 40 روز (0/84± 20/4 میلی گرم/100 گرم) از حد استاندارد (19/6 میلی گرم/100 گرم) عبور کردند. نتایج نشان داد که پودر سوریمی تهیه شده به کمک خلا نسبت به روش آون از کیفیت بالاتری برخوردار بوده و دارای زمان ماندگاری بالاتر (تا 40 روز) در دمای محیط می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مرادی نژاد، سعیده، ابوالقاسمی، سیدجواد، و خانی پور، علی اصغر. (1398). مقایسه اثر روش های خشک کردن در خلاء و آون بر ویژگی های شیمیایی و زمان ماندگاری سوریمی تهیه شده از فیله ماهی کپورنقره ای (Hypophthalmichthys molitrix). محیط زیست جانوری، 11(3 )، 291-298. SID. https://sid.ir/paper/206612/fa

    Vancouver: کپی

    مرادی نژاد سعیده، ابوالقاسمی سیدجواد، خانی پور علی اصغر. مقایسه اثر روش های خشک کردن در خلاء و آون بر ویژگی های شیمیایی و زمان ماندگاری سوریمی تهیه شده از فیله ماهی کپورنقره ای (Hypophthalmichthys molitrix). محیط زیست جانوری[Internet]. 1398؛11(3 ):291-298. Available from: https://sid.ir/paper/206612/fa

    IEEE: کپی

    سعیده مرادی نژاد، سیدجواد ابوالقاسمی، و علی اصغر خانی پور، “مقایسه اثر روش های خشک کردن در خلاء و آون بر ویژگی های شیمیایی و زمان ماندگاری سوریمی تهیه شده از فیله ماهی کپورنقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)،” محیط زیست جانوری، vol. 11، no. 3 ، pp. 291–298، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/206612/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button