APA:
کپیعیسی ملکی، زهرا، مورکی، نرگس، خوشخو، ژاله، و معینی، سهراب. (1399). اثر اسانس مرزه (Satureja hortensis) بر ماندگاری فیله ماهی قباد (Scomberomorus guttatus) در سردخانه. محیط زیست جانوری، 12(1 )، 181-190. SID. https://sid.ir/paper/206706/fa
Vancouver:
کپیعیسی ملکی زهرا، مورکی نرگس، خوشخو ژاله، معینی سهراب. اثر اسانس مرزه (Satureja hortensis) بر ماندگاری فیله ماهی قباد (Scomberomorus guttatus) در سردخانه. محیط زیست جانوری[Internet]. 1399؛12(1 ):181-190. Available from: https://sid.ir/paper/206706/fa
IEEE:
کپیزهرا عیسی ملکی، نرگس مورکی، ژاله خوشخو، و سهراب معینی، “اثر اسانس مرزه (Satureja hortensis) بر ماندگاری فیله ماهی قباد (Scomberomorus guttatus) در سردخانه،” محیط زیست جانوری، vol. 12، no. 1 ، pp. 181–190، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/206706/fa