مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

921
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر حلال بر ثابتهای پروتون دار شدن میکرو و توتومتری گلیسین در محلولهای مختلف آب-1، 4 دیوکسان

صفحات

 صفحه شروع 41 | صفحه پایان 50

چکیده

 تعادلهای اسید - باز آمینو اسید گلیسین در محلولهای مختلف آب -1.4 دیوکسان (صفر تا 50 درصد حجمی) با استفاده از روش پتانسیومتری بررسی شده است. در این مقاله ثابتهای پروتون دار شدن ماکرو و میکرو و همچنین ثابت توتومری گلیسین در 25 درجه سانتیگراد و قدرت یونی 0.1 مول بر دسیمتر مکعب (NaCl) تعین گردیده است. ثابت های پروتون دار شدن و توتومری آمینو اسید مورد بحث در مخلوط های دوتائی برحسب پارامترهای کاملت, اباد, و تفت (KAT) آنالیز شده است. بهم پیوستگی تک پارامتری ثابت ها برحسب a (دهندگی اسیدی پیوند هیدروژنی), b (گیرندگی بازی پیوند هیدروژنی) و p* (قطبی - قطبش پذیری) در همه محلولها نتیجه نامناسب و ضعیف با بار می آورند. پیوستگی با استفاده از معادله چند پارامتری نتایج بهتری ایجاد می نماید, ولی معادله دو پارامتری نتایج بهتری نسبت به معادلات تک پارامتری و چند پارامتری یوجود می آورد. در نمودار ثابتهای پروتون دار شدن تجربی برحسب مقادیر محاسباتی به شرط درنظر گرفتن پارامترهای KAT پیوستگی خطی خوبی ایجاد می گردد. بالاخره, نتایج بر حسب تاثیر حلال بر ثابت های پروتون دار شدن و توتومری مورد بحث قرار می گیرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سیدمجرد، مهری، شامل، علی، و قریب، فرخ. (1391). تاثیر حلال بر ثابتهای پروتون دار شدن میکرو و توتومتری گلیسین در محلولهای مختلف آب-1, 4 دیوکسان. مجله شیمی فیزیک و شیمی نظری، 9(1)، 41-50. SID. https://sid.ir/paper/207665/fa

    Vancouver: کپی

    سیدمجرد مهری، شامل علی، قریب فرخ. تاثیر حلال بر ثابتهای پروتون دار شدن میکرو و توتومتری گلیسین در محلولهای مختلف آب-1, 4 دیوکسان. مجله شیمی فیزیک و شیمی نظری[Internet]. 1391؛9(1):41-50. Available from: https://sid.ir/paper/207665/fa

    IEEE: کپی

    مهری سیدمجرد، علی شامل، و فرخ قریب، “تاثیر حلال بر ثابتهای پروتون دار شدن میکرو و توتومتری گلیسین در محلولهای مختلف آب-1, 4 دیوکسان،” مجله شیمی فیزیک و شیمی نظری، vol. 9، no. 1، pp. 41–50، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/207665/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button