مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

926
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تقویت خیسانده تفاله سیب به عنوان پیش گشت برای افزایش تولید صمغ گزانتان توسط Xanthomonas campestris

صفحات

 صفحه شروع 293 | صفحه پایان 297

چکیده

 به طور معمول محیط YMB (Yeast extract Malt extract Broth) به عنوان محیط پیش کشت برای تولید صمغ گزانتان گزارش شده است. اما استفاده از آن در مقیاس زیاد (در فرمانتورهای اولیه و حد واسط), بسیار پر هزینه می باشد. در این بررسی آزمایشگاهی, امکان مصرف خیسانده تفاله سیب (API) به عنوان جایگزینی برای YMB, ارزیابی شد. هنگامی که API گردید, مقدار صمغ تولید شده و ویسکوزیته تنها به ترتیب 40% و 28% نسبت به محیط کشت آماده (YMB) کاهش نشان داد. مقایسه فرآورده در محیط YMB (11.73 گرم در لیتر) و API (7.05 گرم در لیتر) نشان داد که اگرچه ترکیب اخیر به تنهایی جانشین کاملی برای YMB نیست, ولی به عنوان یک سوبسترای ارزان قیمت, دارای مزایای اقتصادی است. استفاده از API به همراه منابع نیتروژنی YMB شامل عصاره مخمر, عصاره مالت و پپتون و کازئین, به تولید صمغ بیشتر (بین 10.8 تا 12 گرم در لیتر) منتهی شد. نتایج بهتر زمانی به دست آمد که پپتون کازئین (12.35 گرم در لیتر), شیر خشک بدون چربی هیدرولیز شده (11.4 گرم در لیتر), فسفات آمونیوم (11.22 گرم در لیتر), ژلاتین (11.1 گرم در لیتر) و پودر آب پنیر (10.6 گرم در لیتر) مورد استفاده قرار گرفت. بنابراین, API را به همراه افزودنیهای نیتروژن آلی و معدنی, می توان به عنوان محیط پیش کشت ارزان قیمت برای تولید گزانتان با ویسکوزیته مناسب در صنایع غذایی به کار برد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    ابراهیمی، مینا، و صعودی، محمدرضا. (1385). تقویت خیسانده تفاله سیب به عنوان پیش گشت برای افزایش تولید صمغ گزانتان توسط Xanthomonas campestris. مجله علوم دانشگاه تهران، 32(4 (بخش زیست شناسی 2))، 293-297. SID. https://sid.ir/paper/2078/fa

    Vancouver: کپی

    ابراهیمی مینا، صعودی محمدرضا. تقویت خیسانده تفاله سیب به عنوان پیش گشت برای افزایش تولید صمغ گزانتان توسط Xanthomonas campestris. مجله علوم دانشگاه تهران[Internet]. 1385؛32(4 (بخش زیست شناسی 2)):293-297. Available from: https://sid.ir/paper/2078/fa

    IEEE: کپی

    مینا ابراهیمی، و محمدرضا صعودی، “تقویت خیسانده تفاله سیب به عنوان پیش گشت برای افزایش تولید صمغ گزانتان توسط Xanthomonas campestris،” مجله علوم دانشگاه تهران، vol. 32، no. 4 (بخش زیست شناسی 2)، pp. 293–297، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/2078/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button