Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

784
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

535
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر اسپرس و نسبت علوفه به کنسانتره بر توازن نیتروژن، بیوهیدروژناسیون و ترکیب اسیدهای چرب شیر در میش های شیرده

صفحات

 صفحه شروع 447 | صفحه پایان 459

چکیده

 این آزمایش با هدف بررسی اثر علوفه اسپرس و نسبت های علوفه به کنسانتره بر مصرف خوراک, توازن نیتروژن, ترکیب اسیدهای چرب, بیوهیدروژناسیون شکمبه ای و ترکیب اسیدهای چرب شیر با استفاده از هشترأس میش نژاد لری در قالب طرح مربع لاتین 4×4 تکرار شونده انجام شد. تیمارهای یک تا چهار به ترتیب با نسبت های علوفه به کنسانتره 65: 35(با و بدون اسپرس) و 35: 65 (با و بدون اسپرس) تنظیم شد. مقدار ماده خشک مصرفی بین جیره های آزمایشی اختلاف معنی داری نداشت. ا بقای نیتروژن در میش هایی که جیره بانسبت علوفه به کنسانتره 65: 35(با اسپرس) و 35: 65(با و بدون اسپرس) را دریافت کردند, بیشتر بود (05/0P<). جیره حاوی کنسانتره بالاشامل اسپرس (تیمار یک) بیشترین غلظت اسید واسنیک همراه با غلظت کم تر اسید استئاریک را در مایع شکمبه داشت(05/0P<). میزان بیوهیدروژناسیون ظاهری جیره حاوی کنسانتره بالا شامل اسپرس(تیمار یک) نسبت به سایر تیمارها برای اسید اولئیک, لینولئیک و لینولنیک به ترتیب 2/10, 3/12 و 1/7 درصد کاهش داشت (05/0P<). ا ثر تیمارهای آزمایشی برغلظت-اسیدهای چرب و اسنیک, لینولئیک کانژوگه, لینولئیک و لینولنیک چربی شیر معنی دار و جیره حاوی کنسانتره بالا شامل اسپرس (تیمار یک) درمقایسه با سایر تیمارها بیشتر بود (05/0P<). بر اساس نتایج حاصل, تغذیه میش های شیرده با جیره های حاوی کنسانتره بالا و علوفه اسپرس موجب افزایش غلظت اسید واسنیک و اسید لینولئیک کانژوگه در چربی شیر شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    یاراحمدی، بهروز، چاجی، مرتضی، بوجارپور، محمد، میرزاده، خلیل، و رضایی، مرتضی. (1395). اثر اسپرس و نسبت علوفه به کنسانتره بر توازن نیتروژن, بیوهیدروژناسیون و ترکیب اسیدهای چرب شیر در میش های شیرده. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 18(3 )، 447-459. SID. https://sid.ir/paper/208930/fa

    Vancouver: کپی

    یاراحمدی بهروز، چاجی مرتضی، بوجارپور محمد، میرزاده خلیل، رضایی مرتضی. اثر اسپرس و نسبت علوفه به کنسانتره بر توازن نیتروژن, بیوهیدروژناسیون و ترکیب اسیدهای چرب شیر در میش های شیرده. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1395؛18(3 ):447-459. Available from: https://sid.ir/paper/208930/fa

    IEEE: کپی

    بهروز یاراحمدی، مرتضی چاجی، محمد بوجارپور، خلیل میرزاده، و مرتضی رضایی، “اثر اسپرس و نسبت علوفه به کنسانتره بر توازن نیتروژن, بیوهیدروژناسیون و ترکیب اسیدهای چرب شیر در میش های شیرده،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 18، no. 3 ، pp. 447–459، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/208930/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا