APA:
کپیدالوند، حسن، آذرفر، آرش، و مسعودی، عباس. (1396). تأثیر افزودن سبوس برنج به جیره بر عملکرد و قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی در جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 19(4 )، 863-877. SID. https://sid.ir/paper/209055/fa
Vancouver:
کپیدالوند حسن، آذرفر آرش، مسعودی عباس. تأثیر افزودن سبوس برنج به جیره بر عملکرد و قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی در جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1396؛19(4 ):863-877. Available from: https://sid.ir/paper/209055/fa
IEEE:
کپیحسن دالوند، آرش آذرفر، و عباس مسعودی، “تأثیر افزودن سبوس برنج به جیره بر عملکرد و قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی در جوجه های گوشتی،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 19، no. 4 ، pp. 863–877، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209055/fa