APA:
کپیبانشی، حمید، محمدآبادی، طاهره، میرزاده، خلیل، چاجی، مرتضی، و قاسمی نژاد، محمود. (1396). اثرات فرآوری کاه کنجد با فشار بخار پایین و مواد شیمیایی بر هضم پذیری و تخمیر, جمعیت پروتوزوا, رفتار نشخوار و برخی فراسنجه های خونی گوسفندعربی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 19(4 )، 765-776. SID. https://sid.ir/paper/209061/fa
Vancouver:
کپیبانشی حمید، محمدآبادی طاهره، میرزاده خلیل، چاجی مرتضی، قاسمی نژاد محمود. اثرات فرآوری کاه کنجد با فشار بخار پایین و مواد شیمیایی بر هضم پذیری و تخمیر, جمعیت پروتوزوا, رفتار نشخوار و برخی فراسنجه های خونی گوسفندعربی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1396؛19(4 ):765-776. Available from: https://sid.ir/paper/209061/fa
IEEE:
کپیحمید بانشی، طاهره محمدآبادی، خلیل میرزاده، مرتضی چاجی، و محمود قاسمی نژاد، “اثرات فرآوری کاه کنجد با فشار بخار پایین و مواد شیمیایی بر هضم پذیری و تخمیر, جمعیت پروتوزوا, رفتار نشخوار و برخی فراسنجه های خونی گوسفندعربی،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 19، no. 4 ، pp. 765–776، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209061/fa