مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

869
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

570
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه اثر مهاری عصاره الکلی آویشن شیرازی در روی تولید وروتوکسین به وسیله اشیریشیاکولی انتروهموراژیک با روش آگلوتیناسیون معکوس و کشت رده سلولی ورو

صفحات

 صفحه شروع 244 | صفحه پایان 253

چکیده

 مقدمه: اشریشیاکولیO157:H7  یکی از عوامل مسوول اپیدمی کولیت هموراژیک و سندروم اورمی همولیتیک می باشد. این سروتایپ متعلق به زیرگونه اشریشیاکولی انتروهموراژیک می باشد. اشریشیاکولی انتروهموراژیک اینتیمین و شیگاتوکسین های 1 و 2 و یاهر دو را تولید می کند. هدف از این تحقیق بررسی مقایسه ای اثر مهاری عصاره الکلی آویشن شیرازی در روی تولید وروتوکسین توسط انترو هموراژیک اشریشیاکولی با کیتVTEC-RPLA  و سنجش سیتوتوکسیسیته در روی رده سلولی ورو می باشد.مواد و روش ها: در این مطالعه عصاره گیری به وسیله اتانول 85o انجام شد, سپس حلال به وسیله دستگاه تقطیر در خلا حذف شد (عصاره تغلیظ شده). برای ردیابی اولیه خاصیت ضدباکتری روش انتشار از چاهک در محیط آگار مورد استفاده قرار گرفت. پودر عصاره خشک شده با استفاده از روش رقت در لوله در محیط مایع برای تعیینMIC  وMBC  مورد استفاده قرار گرفت. تولید وروتوکیسین در غلظت های کم تر از مهارکنندگی با استفاده از کیتVTEC-RPLA  آزمایش شد. سنجش سیتوتوکسیسیته روی رده سلولی ورو انجام شد و نتایج با میکروسکوب معکوس بررسی و با نتایج کیت VTEC-RPLA مقایسه شد. تمام آزمایش ها سه بار تکرار شد.نتایج: متوسط وزن خشک گیاه 50 میلی گرم در میلی لیتر بود و حداقل غلظت مهار رشد و حداقل غلظت کشنده در رقت 1.64 عصاره برابر با 780 میکروگرم در میلی لیتر بود, همچنین غلظت های کم تر از مهارکنندگی شامل 1.128 و 1.256 برابر با 390 و 195  میکروگرم در میلی لیتر بود و هاله عدم رشد در غلظتMIC  برابر 13 میلی متر بود و تولید ورو توکسین در غلظت کم تر از مهارکنندگی برابر با 390 میکروگرم در میلی لیتر به صورت کامل مهار شد و نتایج حاصل ازکیت VTEC-RPLA و سنجش سیتوتوکسیسیته روی سلول های ورو مشابه بود.نتیجه گیری: نتایج به دست آمده نشان می دهد که استفاده از گیاه مذکور به عنوان چاشنی در غذاها می تواند رشد و تولید وروتوکسین در انترو هموراژیک را تحت تاثیر قرار دهد و از آن به عنوان نگه دارنده غذایی به جای مواد شیمیایی استفاده کرد. گرچه برخی غلظت های عصاره الکلی فعالیت های ضد باکتری مشخص از خود نشان می دهد اما معرفی آن به عنوان یک ترکیب آنتی باکتریال نیاز به اطلاعات بیشتر دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    گودرزی، منصور، ستاری، مرتضی، نجارپیرایه، شهین، گودرزی، غلامرضا، و مهدوی، مهدی. (1387). مقایسه اثر مهاری عصاره الکلی آویشن شیرازی در روی تولید وروتوکسین به وسیله اشیریشیاکولی انتروهموراژیک با روش آگلوتیناسیون معکوس و کشت رده سلولی ورو. مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) (journal of kermanshah university of medical sciences)، 12(3 (پیاپی 38))، 244-253. SID. https://sid.ir/paper/20907/fa

    Vancouver: کپی

    گودرزی منصور، ستاری مرتضی، نجارپیرایه شهین، گودرزی غلامرضا، مهدوی مهدی. مقایسه اثر مهاری عصاره الکلی آویشن شیرازی در روی تولید وروتوکسین به وسیله اشیریشیاکولی انتروهموراژیک با روش آگلوتیناسیون معکوس و کشت رده سلولی ورو. مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) (journal of kermanshah university of medical sciences)[Internet]. 1387؛12(3 (پیاپی 38)):244-253. Available from: https://sid.ir/paper/20907/fa

    IEEE: کپی

    منصور گودرزی، مرتضی ستاری، شهین نجارپیرایه، غلامرضا گودرزی، و مهدی مهدوی، “مقایسه اثر مهاری عصاره الکلی آویشن شیرازی در روی تولید وروتوکسین به وسیله اشیریشیاکولی انتروهموراژیک با روش آگلوتیناسیون معکوس و کشت رده سلولی ورو،” مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) (journal of kermanshah university of medical sciences)، vol. 12، no. 3 (پیاپی 38)، pp. 244–253، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/20907/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button