مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

770
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

511
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر استفاده از زئولیت طبیعی و نانوزئولیت در جیره بر فلور میکروبی روده، خصوصیات استخوان درشت نی و عملکرد در جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 299 | صفحه پایان 310

چکیده

 تأثیر زئولیت طبیعی و نانوزئولیت بر عملکرد, فلور میکروبی روده, خصوصیات استخوان درشت نی و فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی با استفاده از 336 قطعه جوجه گوشتی نر سویه راس 308 در قالب طرح کاملاً تصادفی با هفت تیمار, چهار تکرار و 12 قطعه جوجه در هر تکرار بررسی شد. تیمارهای آزمایشی عبارت بودند از: جیره شاهد (فاقد هر نوع زئولیت), جیره حاوی زئولیت طبیعی (5/0, یک و 5/1 درصد) و جیره حاوی نانوزئولیت (5/0, یک و 5/1 درصد). استفاده از سطوح یاد شده زئولیت و نانوزئولیت تأثیر معنیداری بر وزن سینه, ران ها, کبد, چربی محوطه بطنی, سنگدان و بازده لاشه نداشت. افزودن زئولیت و نانوزئولیت به جیره سبب کاهش معنیدار تعداد کل باکتریها و باکتری اشریشیاکلی شد (05/0>P). وزن, طول, حجم و چگالی استخوان درشت نی در حالت تازه و خشک و همچنین وزن خاکستر درشت نی تحت تأثیر جیرههای آزمایشی قرار نگرفت. میزان فسفر, آلکالینفسفاتاز و آلانینآمینوترانسفراز سرم خون پرندگانی که در جیره خود نانوزئولیت دریافت کردند, بیشتر از پرندگان مربوط به تیمار شاهد بود (05/0>P). داده ها نشان داد که افزودن نانوزئولیت به جیره غذایی جوجه های گوشتی, منجر به بهبود وضعیت فلور باکتریایی روده و افزایش فعالیت آنزیم های شاخص کبدی می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شاه ابراهیمی، نسترن، میرزاده، خلیل، مموئی، مرتضی، طاطار، احمد، و حجتی، محمد. (1395). تأثیر استفاده از زئولیت طبیعی و نانوزئولیت در جیره بر فلور میکروبی روده, خصوصیات استخوان درشت نی و عملکرد در جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 18(2 )، 299-310. SID. https://sid.ir/paper/209119/fa

    Vancouver: کپی

    شاه ابراهیمی نسترن، میرزاده خلیل، مموئی مرتضی، طاطار احمد، حجتی محمد. تأثیر استفاده از زئولیت طبیعی و نانوزئولیت در جیره بر فلور میکروبی روده, خصوصیات استخوان درشت نی و عملکرد در جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1395؛18(2 ):299-310. Available from: https://sid.ir/paper/209119/fa

    IEEE: کپی

    نسترن شاه ابراهیمی، خلیل میرزاده، مرتضی مموئی، احمد طاطار، و محمد حجتی، “تأثیر استفاده از زئولیت طبیعی و نانوزئولیت در جیره بر فلور میکروبی روده, خصوصیات استخوان درشت نی و عملکرد در جوجه های گوشتی،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 18، no. 2 ، pp. 299–310، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209119/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button