مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

730
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

574
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر عمل آوری کود مرغی با سطوح مختلف تانن استخراج شده از پوست انار بر فعالیت هضمی و تخمیری میکروارگانیسم های شکمبه گاو در شرایط برون تنی

صفحات

 صفحه شروع 321 | صفحه پایان 336

چکیده

 به منظور بررسی اثر عمل آوری کود مرغی با تانن استخراج شده از پوست انار بر قابلیت هضم و تخمیر, رشد باکتری ها و قارچ های شکمبه, آزمایشی در قالب طرح کاملاً تصادفی در دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل افزودن سطوح صفر (تیمار شاهد), پنج, 10, 15, 20, 25, 30 و 35 درصد عصاره تاننی به کود مرغی بود. حجم گاز و پتانسیل تولید گاز به ترتیب تا سطح 20 و 15 درصد عصاره بین تیمار ها مشابه بود. نرخ تولید گاز در تیمارهای حاوی 20 و 35 درصد عصاره کم ترین (05/0P<), اما در سایر تیمارهای آزمایشی تفاوتی نداشت. با افزایش مقدار عصاره تاننی در جیره, ضریب تفکیک, تولید توده میکروبی و بازده تولید توده میکروبی افزایش, اما غلظت نیتروژن آمونیاکی کاهش یافت (05/0P<). بیشترین و کم ترین قابلیت هضم پروتئین خام به ترتیب با افزودن 15 و 35 درصد عصاره به کود مرغی به دست آمد (05/0P<). در محیط کشت اختصاصی باکتری ها, قابلیت هضم ماده خشک و غلظت نیتروژن آمونیاکی سه روز پس از انکوباسیون با افزایش میزان عصاره کاهش یافت (05/0P<)؛ اما در محیط کشت اختصاصی قارچ ها, قابلیت هضم ماده خشک در زمان های مورد بررسی تحت تأثیر قرار نگرفت. بر اساس نتایج حاصل عمل آوری کود مرغی با تانن استخراج شده از پوست انار تا سطح 25 درصد, اثر مثبتی بر هضم و تخمیر کود مرغی دارد و ممکن است متابولیسم نیتروژن در دستگاه گوارش نشخوارکنندگان را بهبود بخشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شریفی، افروز، چاجی، مرتضی، و وکیلی، سیدعلیرضا. (1396). بررسی تاثیر عمل آوری کود مرغی با سطوح مختلف تانن استخراج شده از پوست انار بر فعالیت هضمی و تخمیری میکروارگانیسم های شکمبه گاو در شرایط برون تنی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 19(2 )، 321-336. SID. https://sid.ir/paper/209133/fa

    Vancouver: کپی

    شریفی افروز، چاجی مرتضی، وکیلی سیدعلیرضا. بررسی تاثیر عمل آوری کود مرغی با سطوح مختلف تانن استخراج شده از پوست انار بر فعالیت هضمی و تخمیری میکروارگانیسم های شکمبه گاو در شرایط برون تنی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1396؛19(2 ):321-336. Available from: https://sid.ir/paper/209133/fa

    IEEE: کپی

    افروز شریفی، مرتضی چاجی، و سیدعلیرضا وکیلی، “بررسی تاثیر عمل آوری کود مرغی با سطوح مختلف تانن استخراج شده از پوست انار بر فعالیت هضمی و تخمیری میکروارگانیسم های شکمبه گاو در شرایط برون تنی،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 19، no. 2 ، pp. 321–336، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209133/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button