APA:
کپیشریفی، افروز، چاجی، مرتضی، و وکیلی، سیدعلیرضا. (1396). بررسی تاثیر عمل آوری کود مرغی با سطوح مختلف تانن استخراج شده از پوست انار بر فعالیت هضمی و تخمیری میکروارگانیسم های شکمبه گاو در شرایط برون تنی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 19(2 )، 321-336. SID. https://sid.ir/paper/209133/fa
Vancouver:
کپیشریفی افروز، چاجی مرتضی، وکیلی سیدعلیرضا. بررسی تاثیر عمل آوری کود مرغی با سطوح مختلف تانن استخراج شده از پوست انار بر فعالیت هضمی و تخمیری میکروارگانیسم های شکمبه گاو در شرایط برون تنی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1396؛19(2 ):321-336. Available from: https://sid.ir/paper/209133/fa
IEEE:
کپیافروز شریفی، مرتضی چاجی، و سیدعلیرضا وکیلی، “بررسی تاثیر عمل آوری کود مرغی با سطوح مختلف تانن استخراج شده از پوست انار بر فعالیت هضمی و تخمیری میکروارگانیسم های شکمبه گاو در شرایط برون تنی،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 19، no. 2 ، pp. 321–336، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209133/fa