APA:
کپیناصری هرسینی، رضا، و کفیل زاده، فرخ. (1396). تأثیر اخته کردن بر ویژگی های کیفی گوشت در عضله بایسپس فموریس بزغاله های مرخز. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 19(2 )، 349-360. SID. https://sid.ir/paper/209139/fa
Vancouver:
کپیناصری هرسینی رضا، کفیل زاده فرخ. تأثیر اخته کردن بر ویژگی های کیفی گوشت در عضله بایسپس فموریس بزغاله های مرخز. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1396؛19(2 ):349-360. Available from: https://sid.ir/paper/209139/fa
IEEE:
کپیرضا ناصری هرسینی، و فرخ کفیل زاده، “تأثیر اخته کردن بر ویژگی های کیفی گوشت در عضله بایسپس فموریس بزغاله های مرخز،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 19، no. 2 ، pp. 349–360، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209139/fa