مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,410
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

173
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر اخته کردن بر ویژگی های کیفی گوشت در عضله بایسپس فموریس بزغاله های مرخز

صفحات

 صفحه شروع 349 | صفحه پایان 360

چکیده

 اثر اخته کردن بر ترکیب بافتی ناحیه ران و ویژگی های کیفی گوشت در عضله بایسپس فموریس بزغاله های نر نژاد مرخز در قالب یک طرح کاملاً تصادفی شامل دو تیمار و چهار تکرار بررسی شد. بدین منظور 16 رأس بزغاله نر نژاد مرخز به مدت 119 روز با جیره آزمایشی تغذیه شد و اخته کردن بزغاله ها در تیمار مربوطه یک هفته قبل از آغاز دوره سازگاری انجام گرفت. نتایج نشان داد که شاخص عضلانی بودن ناحیه ران در بزغاله های گروه کنترل بیش از گروه اخته شده بود (05/0P<). درصد رطوبت در گوشت بزغاله های اخته شده کمتر و درصد چربی بیشتر از بزغاله های اخته نشده بود (05/0P<). در عضله بایسپس فموریس بزغاله های اخته درصد اسید پالمیتیک بیشتر و درصد مجموع اسیدهای چرب مطلوب و نسبت (C18: 0+C18: 1)/C16: 0 کمتر از بزغاله های اخته نشده بود (05/0P<). نتایج تحقیق نشان داد که اخته کردن بزغاله های مرخز برای مصرف گوشت آن توسط انسان, از نظر مقدار و ترکیب اسیدهای چرب, قابل توجیه نیست.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ناصری هرسینی، رضا، و کفیل زاده، فرخ. (1396). تأثیر اخته کردن بر ویژگی های کیفی گوشت در عضله بایسپس فموریس بزغاله های مرخز. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 19(2 )، 349-360. SID. https://sid.ir/paper/209139/fa

    Vancouver: کپی

    ناصری هرسینی رضا، کفیل زاده فرخ. تأثیر اخته کردن بر ویژگی های کیفی گوشت در عضله بایسپس فموریس بزغاله های مرخز. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1396؛19(2 ):349-360. Available from: https://sid.ir/paper/209139/fa

    IEEE: کپی

    رضا ناصری هرسینی، و فرخ کفیل زاده، “تأثیر اخته کردن بر ویژگی های کیفی گوشت در عضله بایسپس فموریس بزغاله های مرخز،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 19، no. 2 ، pp. 349–360، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209139/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button