مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,033
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

842
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر ویژگی های فیزیکی-شیمیایی و ترکیبات بیواکتیو زغال اخته

صفحات

 صفحه شروع 191 | صفحه پایان 201

چکیده

زغال اخته یکی از محصولات باغی بومیایران است که دارای مزیت های متفاوت از قبیل ارزش غذایی و دارویی, سودآوری و حتی صادراتی می باشد.دراین بررسی, نمونه ها به دو صورت بدون هسته و هسته دار در معرض آفتاب و نیز به صورت هسته دار در داخل آون فن دار در دمای 80oC خشک شدند. پارامترهای فیزیکی-شیمیایی (pH, اسیدیته, ماده خشک و خاکستر) و میزان افت ترکیبات زیست فعال (فنل کل, فلاونوئید, آنتوسیانین کل, ویتامین C و ظرفیت ضد اکسایشی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که در کل ترکیبات فعال زیستی در اثر خشک کردن نسبت به نمونه شاهد کاهش می یابد. خشک شدن در آون 80oC بیشترین اتلاف آنتوسیانین برابر با88.6 % در مقایسه با نمونه شاهد, نمونه خشک شده آفتابی هسته دار کمترین مقدار ویتامین C (122mg/100gd.b) و نمونه خشک شده آفتابی بدون هسته نیز کمترین مقدار فعالیت ضد اکسایشی (16.91%) را دارا بود. کمترین مقدار فنل کل در نمونه خشک شده آفتابی هسته دار (781mg/100gd.b) و کمترین مقدار فلاونوئید در نمونه خشک شده آفتابی هسته دار (439.4mg/100gd.b) مشاهده شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    پاشایی بهرام، روح اله، آزادمرددمیرچی، صدیف، حصاری، جواد، پیغمبردوست، سیدهادی، بدبدک، صمد، و آقافرمانی، بیوک. (1396). تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر ویژگی های فیزیکی-شیمیایی و ترکیبات بیواکتیو زغال اخته. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(67)، 191-201. SID. https://sid.ir/paper/71643/fa

    Vancouver: کپی

    پاشایی بهرام روح اله، آزادمرددمیرچی صدیف، حصاری جواد، پیغمبردوست سیدهادی، بدبدک صمد، آقافرمانی بیوک. تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر ویژگی های فیزیکی-شیمیایی و ترکیبات بیواکتیو زغال اخته. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(67):191-201. Available from: https://sid.ir/paper/71643/fa

    IEEE: کپی

    روح اله پاشایی بهرام، صدیف آزادمرددمیرچی، جواد حصاری، سیدهادی پیغمبردوست، صمد بدبدک، و بیوک آقافرمانی، “تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر ویژگی های فیزیکی-شیمیایی و ترکیبات بیواکتیو زغال اخته،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 67، pp. 191–201، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71643/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button