APA:
کپیپاشایی بهرام، روح اله، آزادمرددمیرچی، صدیف، حصاری، جواد، پیغمبردوست، سیدهادی، بدبدک، صمد، و آقافرمانی، بیوک. (1396). تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر ویژگی های فیزیکی-شیمیایی و ترکیبات بیواکتیو زغال اخته. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(67)، 191-201. SID. https://sid.ir/paper/71643/fa
Vancouver:
کپیپاشایی بهرام روح اله، آزادمرددمیرچی صدیف، حصاری جواد، پیغمبردوست سیدهادی، بدبدک صمد، آقافرمانی بیوک. تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر ویژگی های فیزیکی-شیمیایی و ترکیبات بیواکتیو زغال اخته. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(67):191-201. Available from: https://sid.ir/paper/71643/fa
IEEE:
کپیروح اله پاشایی بهرام، صدیف آزادمرددمیرچی، جواد حصاری، سیدهادی پیغمبردوست، صمد بدبدک، و بیوک آقافرمانی، “تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر ویژگی های فیزیکی-شیمیایی و ترکیبات بیواکتیو زغال اخته،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 67، pp. 191–201، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71643/fa