Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

909
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

519
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر ایزوفلاون های سویا بر عملکرد رشد، فراسنجه های خونی و معدنی شدن استخوان درشت نی جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 75 | صفحه پایان 83

چکیده

 این تحقیق با هدف بررسی تاثیر ایزوفلاون های سویا بر عملکرد رشد, فراسنجه های خونی, و محتوی کلسیم و فسفر استخوان درشت نی جوجه های گوشتی اجرا شد. تعداد 240 قطعه جوجه یک روزه سویه راس 308 در قالب طرحی کاملا تصادفی به چهار تیمار (شامل سطوح صفر (شاهد), 25, 50, و 100 میلی گرم در کیلوگرم ایزوفلاون) و سه تکرار (20 قطعه در هر تکرار) طی یک دوره 42 روزه اختصاص یافتند. استفاده از ایزوفلاون در همه سطوح, بدون تاثیر معنی دار بر مصرف خوراک, افزایش وزن و ضریب تبدیل غذایی جوجه ها را در دوره پرورش بهبود بخشید (P<0.05). مصرف سطوح 50 و 100 میلی گرم ایزوفلاون در کیلوگرم جیره بدون تاثیر بر درصد خاکستر استخوان درشت نی, موجب افزایش درصد کلسیم و فسفر این استخوان شد (P<0.05). pH شیرابه گوارشی سنگدان و سکوم در اثر مصرف ایزوفلاون کاهش یافت (P<0.05). با افزودن ایزوفلاون به جیره غلظت کلسترول کل, تری گلیسرید, کلسترول LDL, و VLDL سرم خون جوجه ها کاهش (P<0.05) ولی غلظت کلسترول HDL افزایش یافت (P<0.05). استفاده از 100 میلی گرم ایزوفلاون موجب افزایش قیمت جیره مصرفی (P<0.05) و مصرف 50 میلی گرم آن افزایش سود ناخالص را به ازای هر قطعه جوجه موجب شد (P<0.05). با توجه به یافته های پژوهش حاضر, استفاده از سطح 50 میلی گرم در کیلوگرم ایزوفلاون سویا در جیره جوجه های گوشتی توصیه می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    شیرعلی نژاد، اکبر، شکوری، میرداریوش، و خاتمی، سیده اعظم. (1395). اثر ایزوفلاون های سویا بر عملکرد رشد, فراسنجه های خونی و معدنی شدن استخوان درشت نی جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 18(1)، 75-83. SID. https://sid.ir/paper/209153/fa

    Vancouver: کپی

    شیرعلی نژاد اکبر، شکوری میرداریوش، خاتمی سیده اعظم. اثر ایزوفلاون های سویا بر عملکرد رشد, فراسنجه های خونی و معدنی شدن استخوان درشت نی جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1395؛18(1):75-83. Available from: https://sid.ir/paper/209153/fa

    IEEE: کپی

    اکبر شیرعلی نژاد، میرداریوش شکوری، و سیده اعظم خاتمی، “اثر ایزوفلاون های سویا بر عملکرد رشد, فراسنجه های خونی و معدنی شدن استخوان درشت نی جوجه های گوشتی،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 18، no. 1، pp. 75–83، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209153/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا