APA:
کپیامیری قنات سامان، زهرا، اسماعیلی پور، امیدعلی، میرمحمودی، روح اله، و مظهری، مژگان. (1395). اثر پودر نعناع فلفلی و بادرنجبویه بر عملکرد و قابلیت هضم پروتئین و چربی در جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 18(1)، 119-128. SID. https://sid.ir/paper/209159/fa
Vancouver:
کپیامیری قنات سامان زهرا، اسماعیلی پور امیدعلی، میرمحمودی روح اله، مظهری مژگان. اثر پودر نعناع فلفلی و بادرنجبویه بر عملکرد و قابلیت هضم پروتئین و چربی در جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1395؛18(1):119-128. Available from: https://sid.ir/paper/209159/fa
IEEE:
کپیزهرا امیری قنات سامان، امیدعلی اسماعیلی پور، روح اله میرمحمودی، و مژگان مظهری، “اثر پودر نعناع فلفلی و بادرنجبویه بر عملکرد و قابلیت هضم پروتئین و چربی در جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 18، no. 1، pp. 119–128، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209159/fa