مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,871
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

851
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر پودر نعناع فلفلی و بادرنجبویه بر عملکرد و قابلیت هضم پروتئین و چربی در جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی

صفحات

 صفحه شروع 119 | صفحه پایان 128

چکیده

 تاثیر پودر نعناع فلفلی و بادرنجبویه بر عملکرد, قابلیت هضم ظاهری, و فاکتورهای خونی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی, آزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی با 200 قطعه جوجه گوشتی نر یک روزه سویه رأس با پنج تیمار و چهار تکرار بررسی شد. تیمارها شامل: 1. جیره پایه بدون ماده افزودنی, 2. جیره پایه + 0.5 درصد نعناع فلفلی, 3. جیره پایه + یک درصد نعناع فلفلی, 4. جیره پایه + 0.2 درصد بادرنجبویه, و 5. جیره پایه + 0.4 درصد بادرنجبویه بودند. جوجه ها تا 25 روزگی با جیره یکسان تغذیه شدند. از 25 روزگی جوجه ها روزانه هشت ساعت در دمای 2 ± 34 درجه سانتی گراد قرار گرفتند. اثر سطوح پودر نعناع فلفلی و بادرنجبویه بر مصرف خوراک معنی دار نبود, اما پرندگانی که جیره های حاوی این دو ترکیب را مصرف کردند, افزایش وزن روزانه بیشتر و ضریب تبدیل کمتری داشتند (P<0.05). بیشترین افزایش وزن روزانه و بهترین ضریب تبدیل در جوجه های تغذیه شده با یک درصد نعناع فلفلی مشاهده شد. قابلیت هضم ظاهری ماده خشک و چربی تحت تاثیر تیمارها قرار نگرفت, اما قابلیت هضم پروتئین در پرندگان تغذیه شده با یک درصد نعناع فلفلی بیشتر از پرندگان گروه شاهد بود (P<0.05). صفات بیوشیمیایی خون تحت تاثیر سطوح گوناگون پودر نعناع فلفلی و بادرنجبویه قرار نگرفت. بر اساس نتایج حاصل, مصرف پودر نعناع فلفلی به میزان یک درصد جیره در شرایط تنش گرمایی, قابلیت هضم پروتئین را افزایش می دهد و عملکرد رشد جوجه های گوشتی را بهبود می بخشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    امیری قنات سامان، زهرا، اسماعیلی پور، امیدعلی، میرمحمودی، روح اله، و مظهری، مژگان. (1395). اثر پودر نعناع فلفلی و بادرنجبویه بر عملکرد و قابلیت هضم پروتئین و چربی در جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 18(1)، 119-128. SID. https://sid.ir/paper/209159/fa

    Vancouver: کپی

    امیری قنات سامان زهرا، اسماعیلی پور امیدعلی، میرمحمودی روح اله، مظهری مژگان. اثر پودر نعناع فلفلی و بادرنجبویه بر عملکرد و قابلیت هضم پروتئین و چربی در جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1395؛18(1):119-128. Available from: https://sid.ir/paper/209159/fa

    IEEE: کپی

    زهرا امیری قنات سامان، امیدعلی اسماعیلی پور، روح اله میرمحمودی، و مژگان مظهری، “اثر پودر نعناع فلفلی و بادرنجبویه بر عملکرد و قابلیت هضم پروتئین و چربی در جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 18، no. 1، pp. 119–128، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209159/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button