APA:
کپیشاکری، پیروز، فضائلی، حسن، و زاهدی فر، مجتبی. (1397). تأثیر عصاره تاننی استخراج شده از محصول فرعی پسته با حلال های مختلف بر تجزیه پذیری پروتئین کنجاله سویا در شکمبه. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 20(2 )، 243-254. SID. https://sid.ir/paper/209188/fa
Vancouver:
کپیشاکری پیروز، فضائلی حسن، زاهدی فر مجتبی. تأثیر عصاره تاننی استخراج شده از محصول فرعی پسته با حلال های مختلف بر تجزیه پذیری پروتئین کنجاله سویا در شکمبه. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1397؛20(2 ):243-254. Available from: https://sid.ir/paper/209188/fa
IEEE:
کپیپیروز شاکری، حسن فضائلی، و مجتبی زاهدی فر، “تأثیر عصاره تاننی استخراج شده از محصول فرعی پسته با حلال های مختلف بر تجزیه پذیری پروتئین کنجاله سویا در شکمبه،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 20، no. 2 ، pp. 243–254، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209188/fa