APA:
کپیپیری، شاهرخ، حاجی لو، جعفر، و پیری، سعید. (1398). اثر بنزیل آدنین بر ویژگی های کیفی و آنتی اکسیدانی میوه آلو در طول دوره انبارمانی. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، 9(1 )، 127-137. SID. https://sid.ir/paper/402544/fa
Vancouver:
کپیپیری شاهرخ، حاجی لو جعفر، پیری سعید. اثر بنزیل آدنین بر ویژگی های کیفی و آنتی اکسیدانی میوه آلو در طول دوره انبارمانی. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی[Internet]. 1398؛9(1 ):127-137. Available from: https://sid.ir/paper/402544/fa
IEEE:
کپیشاهرخ پیری، جعفر حاجی لو، و سعید پیری، “اثر بنزیل آدنین بر ویژگی های کیفی و آنتی اکسیدانی میوه آلو در طول دوره انبارمانی،” تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، vol. 9، no. 1 ، pp. 127–137، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/402544/fa