مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,077
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

603
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر عصاره ساقه گیلاس وحشی بر واکنش گلیکه شدن آلبومین

صفحات

 صفحه شروع 375 | صفحه پایان 380

چکیده

 زمینه: گلیکه شدن غیرآنزیمی پروتئین ها عمده ترین عامل بروز عوارض دیابت شیرین می باشد. مهار روند گلیکه شدن می تواند باعث کاهش عوارض دیابت گردد. در طب سنتی ایران جوشانده ساقه گیلاس وحشی به عنوان یک عامل کاهنده قند خون مورد استفاده قرار می گیرد. هدف از این مطالعه بررسی اثرات مهاری عصاره اتانولی, آبی و جوشانده ساقه گیلاس وحشی بر روی واکنش گلیکه شدن آلبومین بود.روش ها: در این مطالعه تجربی, ابتدا عصاره اتانولی, آبی و جوشانده ساقه گیلاس وحشی تهیه گردید. سپس از عصاره های مذکور غلظت های مختلف تهیه شد و به محلول آلبومین و گلوکز اضافه گردید. سرانجام درصد گلیکه شدن آلبومین در گروه های تیمارشده با غلظت های مختلف عصاره ها نسبت به گروه شاهد که هیچ غلظتی از عصاره های تهیه شده را دریافت نکرده بود, به کمک روش اسیدتیو باربیتوریک مورد سنجش قرار گرفت.یافته ها: در مقایسه با گروه شاهد, جوشانده ساقه گیلاس وحشی در غلظت های 20, 10 و 2 میلی گرم در دسی لیتر به ترتیب مقدار آلبومین گلیکه شده را به مقدار 85.10±1.55, 72.35±1.75 و 51.25±1.22 درصد کاهش داد (P<0.001). علاوه بر این در غلظت 20 میلی گرم بر دسی لیتر, اثر مهاری جوشانده ساقه گیلاس وحشی بر گلیکه شدن آلبومین نسبت به عصاره تهیه شده با آب مقطر سرد (P=0.021) و اتانول (P=0.009) بیشتر بود.نتیجه گیری: عصاره ساقه گیلاس وحشی به ویژه به شکل جوشانده می تواند میزان گلیکه شدن آلبومین را به مقدار قابل توجهی کاهش دهد و بنابراین می تواند جهت کاهش عوارض دیابت شیرین مورد استفاده قرار گیرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عبدلی، محدثه، قریب، امیر، و فائزی زاده، زهره. (1393). تاثیر عصاره ساقه گیلاس وحشی بر واکنش گلیکه شدن آلبومین. مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) (journal of kermanshah university of medical sciences)، 18(7)، 375-380. SID. https://sid.ir/paper/20942/fa

    Vancouver: کپی

    عبدلی محدثه، قریب امیر، فائزی زاده زهره. تاثیر عصاره ساقه گیلاس وحشی بر واکنش گلیکه شدن آلبومین. مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) (journal of kermanshah university of medical sciences)[Internet]. 1393؛18(7):375-380. Available from: https://sid.ir/paper/20942/fa

    IEEE: کپی

    محدثه عبدلی، امیر قریب، و زهره فائزی زاده، “تاثیر عصاره ساقه گیلاس وحشی بر واکنش گلیکه شدن آلبومین،” مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) (journal of kermanshah university of medical sciences)، vol. 18، no. 7، pp. 375–380، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/20942/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button