مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

770
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

520
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

کاربرد پوشش دهی همراه با بخار متیل سالیسیلات در حفظ ترکیبات آنتی رادیکالی میوه پرتقال خونی

صفحات

 صفحه شروع 471 | صفحه پایان 485

چکیده

 بخش زیادی از میوه مرکبات تولیدشده به ویژه در شمال ایران در انبارهای معمولی نگهداری می شود. این آزمایش در سال 1392 به منظور بررسی روش هایی برای حفظ کیفیت ظاهری و درونی میوه, در ایستگاه تحقیقات مرکبات کشور انجام گرفت. در این آزمایش, تیمارهایی شامل واکس بریتکس, واکس انباری, کیسه  پلاستیک تک میوه و کیسه  پلاستیک دومیوه, به تنهایی و در تلفیق با متیل سالیسیلات (MeSA) و در نهایت شاهد استفاده شدند. میوه ها پس از تیمار به مدت 80 روز در انبار معمولی قرار داده شدند و با نمونه گیری به فاصله هر 20 روز توان آنتی رادیکالی آنها ارزیابی شد. نسبت TSS/TA پس از 80 روز در میوه های بدون پوشش شاهد و بخاردهی شده با متیل سالیسیلات بیشترین مقدار بود. تک میوه های بخاردهی شده درون کیسه پلاستیک پس از 40 روز بیشترین مقدار آنتوسیانین (3.99 میلی گرم/ گرم وزن تازه) و فنول کل پوست (0.23 میلی گرم/ گرم وزن تازه) را داشتند. تک میوه های بخاردهی شده که در کیسه پلاستیکی نگهداری شده بودند, بیشترین مقدار اسید آسکوربیک (28.49 میلی گرم/ گرم وزن تازه) را در مقایسه با دیگر تیمارها داشتند. بیشترین مقدار فنول گوشت پس از 60 روز در میوه های تحت تیمار واکس بریتکس مشاهده شد. به طور کلی, تیمارهای تلفیقی متیل سالیسیلات با پوشش دهی, اثر معناداری در کاهش پوسیدگی و حفظ کیفیت درونی میوه طی نگهداری در انبار معمولی داشتند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جمالی آنجیلانی، سونیا، فتاحی مقدم، جواد، و ربیعی، ولی. (1394). کاربرد پوشش دهی همراه با بخار متیل سالیسیلات در حفظ ترکیبات آنتی رادیکالی میوه پرتقال خونی. به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 17(2)، 471-485. SID. https://sid.ir/paper/209429/fa

    Vancouver: کپی

    جمالی آنجیلانی سونیا، فتاحی مقدم جواد، ربیعی ولی. کاربرد پوشش دهی همراه با بخار متیل سالیسیلات در حفظ ترکیبات آنتی رادیکالی میوه پرتقال خونی. به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1394؛17(2):471-485. Available from: https://sid.ir/paper/209429/fa

    IEEE: کپی

    سونیا جمالی آنجیلانی، جواد فتاحی مقدم، و ولی ربیعی، “کاربرد پوشش دهی همراه با بخار متیل سالیسیلات در حفظ ترکیبات آنتی رادیکالی میوه پرتقال خونی،” به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 17، no. 2، pp. 471–485، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209429/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا