APA:
کپیفرامرزی، شاداب، یدالهی، عباس، برزگر، محسن، و کریم زاده، قاسم. (1394). مقایسه مهم ترین ویژگی های فیزیکوشیمیایی میوه سیب گوشت قرمز و تعدادی از ارقام سیب گلاب. به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 17(3)، 729-741. SID. https://sid.ir/paper/209664/fa
Vancouver:
کپیفرامرزی شاداب، یدالهی عباس، برزگر محسن، کریم زاده قاسم. مقایسه مهم ترین ویژگی های فیزیکوشیمیایی میوه سیب گوشت قرمز و تعدادی از ارقام سیب گلاب. به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1394؛17(3):729-741. Available from: https://sid.ir/paper/209664/fa
IEEE:
کپیشاداب فرامرزی، عباس یدالهی، محسن برزگر، و قاسم کریم زاده، “مقایسه مهم ترین ویژگی های فیزیکوشیمیایی میوه سیب گوشت قرمز و تعدادی از ارقام سیب گلاب،” به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 17، no. 3، pp. 729–741، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209664/fa