APA:
کپیقربانی، مهیا، موحدی، زهرا، خیری، عزیزاله، و رستمی، مجید. (1397). تاثیر تنش شوری بر برخی از صفات مورفوفیزیولوژیک و کمیت و کیفیت اسانس نعناع فلفلی (.Mentha piperita L). تنش های محیطی در علوم زراعی، 11(2 )، 413-420. SID. https://sid.ir/paper/209974/fa
Vancouver:
کپیقربانی مهیا، موحدی زهرا، خیری عزیزاله، رستمی مجید. تاثیر تنش شوری بر برخی از صفات مورفوفیزیولوژیک و کمیت و کیفیت اسانس نعناع فلفلی (.Mentha piperita L). تنش های محیطی در علوم زراعی[Internet]. 1397؛11(2 ):413-420. Available from: https://sid.ir/paper/209974/fa
IEEE:
کپیمهیا قربانی، زهرا موحدی، عزیزاله خیری، و مجید رستمی، “تاثیر تنش شوری بر برخی از صفات مورفوفیزیولوژیک و کمیت و کیفیت اسانس نعناع فلفلی (.Mentha piperita L)،” تنش های محیطی در علوم زراعی، vol. 11، no. 2 ، pp. 413–420، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209974/fa