APA:
کپیزائرزاده، الهام، مرتضوی، سیدعلی، جعفری، محمودرضا، افشارنژاد، سیما، طباطبایی یزدی، فریده، و نصیری محلاتی، مهدی. (1390). بررسی اثر ضدباکتریایی نایسین به دو فرم آزاد و نانوانکپسوله در لیپوزوم بر ماندگاری و کاهش جمعیت لیستریایی پنیر سفید ایرانی فراپالایش. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 7(3)، 191-199. SID. https://sid.ir/paper/143479/fa
Vancouver:
کپیزائرزاده الهام، مرتضوی سیدعلی، جعفری محمودرضا، افشارنژاد سیما، طباطبایی یزدی فریده، نصیری محلاتی مهدی. بررسی اثر ضدباکتریایی نایسین به دو فرم آزاد و نانوانکپسوله در لیپوزوم بر ماندگاری و کاهش جمعیت لیستریایی پنیر سفید ایرانی فراپالایش. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛7(3):191-199. Available from: https://sid.ir/paper/143479/fa
IEEE:
کپیالهام زائرزاده، سیدعلی مرتضوی، محمودرضا جعفری، سیما افشارنژاد، فریده طباطبایی یزدی، و مهدی نصیری محلاتی، “بررسی اثر ضدباکتریایی نایسین به دو فرم آزاد و نانوانکپسوله در لیپوزوم بر ماندگاری و کاهش جمعیت لیستریایی پنیر سفید ایرانی فراپالایش،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 3، pp. 191–199، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143479/fa