APA:
کپیفضلی، داوود، و واعظی، غلامحسن. (1394). مقایسه ی اثر آنتی اکسیدانی چای بادرنجبویه- دارچین و چای قره قات- دارچین بر استرس اکسیداتیو کارگران پتروشیمی. طب مکمل، 5(3 (پیاپی 16))، 1271-1282. SID. https://sid.ir/paper/215301/fa
Vancouver:
کپیفضلی داوود، واعظی غلامحسن. مقایسه ی اثر آنتی اکسیدانی چای بادرنجبویه- دارچین و چای قره قات- دارچین بر استرس اکسیداتیو کارگران پتروشیمی. طب مکمل[Internet]. 1394؛5(3 (پیاپی 16)):1271-1282. Available from: https://sid.ir/paper/215301/fa
IEEE:
کپیداوود فضلی، و غلامحسن واعظی، “مقایسه ی اثر آنتی اکسیدانی چای بادرنجبویه- دارچین و چای قره قات- دارچین بر استرس اکسیداتیو کارگران پتروشیمی،” طب مکمل، vol. 5، no. 3 (پیاپی 16)، pp. 1271–1282، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/215301/fa