مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

738
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

553
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی بقایای آنتی بیوتیکی در بافت های خوراکی گاوهای کشتاری تبریز به روش FPT

صفحات

 صفحه شروع 29 | صفحه پایان 37

چکیده

 وجود بقایای آنتی بیوتیکی در مواد غذایی و انتقال آن به بدن مصرف کنندگان باعث ایجاد عوارضی نظیر مقاومت های باکتریایی, واکنش های آلرژیک, مسمومیت, سرطان زایی و به هم زدن میکروفلور طبیعی روده می شود. روش چهار پلیتی یکی از روش های میکروبیولوژیکی جهت تایید حضور بقایای آنتی بیوتیکی در مواد غذایی می باشد که در چهار محیط کشت با pH و باکتری های متفاوت انجام می گیرد. در این مطالعه از 30 لاشه گاوهای کشتار شده در کشتارگاه تبریز نمونه هایی از عضله کپل, دیافراگم و بافت کبد و کلیه به صورت تصادفی اخذ شد. از بین نمونه های کلیه, 30 مورد (100%), از نمونه کبد, 28 مورد (93.33%), از عضله دیافراگم, 22 مورد (73.33%) و از نمونه عضله کپل, 22 مورد (73.33%) آلوده به بقایای آنتی بیوتیکی تشخیص داده شدند. با بررسی نتایج مشخص گردید بیشترین بقایای آنتی بیوتیکی مربوط به گروه های پنی سیلین و ماکرولیدها بوده است (P<0.05). در ضمن بافت کلیه به عنوان آلوده ترین بافت به بقایای آنتی بیوتیکی تشخیص داده شد. (P<0.05).

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    تربتی، محمدعلی، شمشیری، مهدی، و جوادی، افشین. (1390). بررسی بقایای آنتی بیوتیکی در بافت های خوراکی گاوهای کشتاری تبریز به روش FPT. بهداشت مواد غذایی، 1(2 (پیاپی 2))، 29-37. SID. https://sid.ir/paper/222796/fa

    Vancouver: کپی

    تربتی محمدعلی، شمشیری مهدی، جوادی افشین. بررسی بقایای آنتی بیوتیکی در بافت های خوراکی گاوهای کشتاری تبریز به روش FPT. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1390؛1(2 (پیاپی 2)):29-37. Available from: https://sid.ir/paper/222796/fa

    IEEE: کپی

    محمدعلی تربتی، مهدی شمشیری، و افشین جوادی، “بررسی بقایای آنتی بیوتیکی در بافت های خوراکی گاوهای کشتاری تبریز به روش FPT،” بهداشت مواد غذایی، vol. 1، no. 2 (پیاپی 2)، pp. 29–37، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222796/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button