APA:
کپیرضایی فرد، مهدی، جوانمردداخلی، مجید، و زنوزی، علی. (1397). به کارگیری فناوری خلأ-بخار-خلأ (VSV) برای کاهش بار میکروبی ذرت دانه ای. بهداشت مواد غذایی، 8(3 (پیاپی 31) )، 73-87. SID. https://sid.ir/paper/222801/fa
Vancouver:
کپیرضایی فرد مهدی، جوانمردداخلی مجید، زنوزی علی. به کارگیری فناوری خلأ-بخار-خلأ (VSV) برای کاهش بار میکروبی ذرت دانه ای. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1397؛8(3 (پیاپی 31) ):73-87. Available from: https://sid.ir/paper/222801/fa
IEEE:
کپیمهدی رضایی فرد، مجید جوانمردداخلی، و علی زنوزی، “به کارگیری فناوری خلأ-بخار-خلأ (VSV) برای کاهش بار میکروبی ذرت دانه ای،” بهداشت مواد غذایی، vol. 8، no. 3 (پیاپی 31) ، pp. 73–87، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222801/fa