APA:
کپیبهرامی، صفورا، علیزاده دوغیکلایی، ابراهیم، و شهریاری مقدم، محسن. (1397). اثر اسانس دانه رازیانه بر استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت چرخشده کپور معمولی (Cyprrinus carpio). بهداشت مواد غذایی، 8(4 (پیاپی 32) )، 1-13. SID. https://sid.ir/paper/222805/fa
Vancouver:
کپیبهرامی صفورا، علیزاده دوغیکلایی ابراهیم، شهریاری مقدم محسن. اثر اسانس دانه رازیانه بر استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت چرخشده کپور معمولی (Cyprrinus carpio). بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1397؛8(4 (پیاپی 32) ):1-13. Available from: https://sid.ir/paper/222805/fa
IEEE:
کپیصفورا بهرامی، ابراهیم علیزاده دوغیکلایی، و محسن شهریاری مقدم، “اثر اسانس دانه رازیانه بر استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت چرخشده کپور معمولی (Cyprrinus carpio)،” بهداشت مواد غذایی، vol. 8، no. 4 (پیاپی 32) ، pp. 1–13، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222805/fa