APA:
کپیصامتی، صدریه، و فدایی نوغانی، وجیهه. (1394). مطالعه اثر پودر کرفس کوهی بر برخی از ویژگی های میکروبی و حسی پنیر محلی بروجرد. بهداشت مواد غذایی، 5(2 (پیاپی 18))، 61-70. SID. https://sid.ir/paper/222818/fa
Vancouver:
کپیصامتی صدریه، فدایی نوغانی وجیهه. مطالعه اثر پودر کرفس کوهی بر برخی از ویژگی های میکروبی و حسی پنیر محلی بروجرد. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1394؛5(2 (پیاپی 18)):61-70. Available from: https://sid.ir/paper/222818/fa
IEEE:
کپیصدریه صامتی، و وجیهه فدایی نوغانی، “مطالعه اثر پودر کرفس کوهی بر برخی از ویژگی های میکروبی و حسی پنیر محلی بروجرد،” بهداشت مواد غذایی، vol. 5، no. 2 (پیاپی 18)، pp. 61–70، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222818/fa