APA:
کپیابدالی نکلو، ایمان، و محمدی ثانی، علی. (1393). بررسی تغییرات مقدار آفلاتوکسین طی تولید پودر آب پنیر ملح زدایی شده. بهداشت مواد غذایی، 4(4 (پیاپی 16))، 11-18. SID. https://sid.ir/paper/222824/fa
Vancouver:
کپیابدالی نکلو ایمان، محمدی ثانی علی. بررسی تغییرات مقدار آفلاتوکسین طی تولید پودر آب پنیر ملح زدایی شده. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1393؛4(4 (پیاپی 16)):11-18. Available from: https://sid.ir/paper/222824/fa
IEEE:
کپیایمان ابدالی نکلو، و علی محمدی ثانی، “بررسی تغییرات مقدار آفلاتوکسین طی تولید پودر آب پنیر ملح زدایی شده،” بهداشت مواد غذایی، vol. 4، no. 4 (پیاپی 16)، pp. 11–18، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222824/fa