APA:
کپیحسینی، سیدابراهیم، حاجی باقرنائینی، شیرین، بهمدی، هما، و پژند، علیرضا. (1392). بررسی اثر مراحل تولید سوریمی بر ترکیبات شیمیایی والگوی الکتروفورتیکی پروتئین های میوفیبریلی گوشت طیور استخوان گیری شده با روش مکانیکی. بهداشت مواد غذایی، 3(2 (پیاپی 10))، 9-17. SID. https://sid.ir/paper/222840/fa
Vancouver:
کپیحسینی سیدابراهیم، حاجی باقرنائینی شیرین، بهمدی هما، پژند علیرضا. بررسی اثر مراحل تولید سوریمی بر ترکیبات شیمیایی والگوی الکتروفورتیکی پروتئین های میوفیبریلی گوشت طیور استخوان گیری شده با روش مکانیکی. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1392؛3(2 (پیاپی 10)):9-17. Available from: https://sid.ir/paper/222840/fa
IEEE:
کپیسیدابراهیم حسینی، شیرین حاجی باقرنائینی، هما بهمدی، و علیرضا پژند، “بررسی اثر مراحل تولید سوریمی بر ترکیبات شیمیایی والگوی الکتروفورتیکی پروتئین های میوفیبریلی گوشت طیور استخوان گیری شده با روش مکانیکی،” بهداشت مواد غذایی، vol. 3، no. 2 (پیاپی 10)، pp. 9–17، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222840/fa