مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,008
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

174
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر مراحل تولید سوریمی بر ترکیبات شیمیایی والگوی الکتروفورتیکی پروتئین های میوفیبریلی گوشت طیور استخوان گیری شده با روش مکانیکی

صفحات

 صفحه شروع 9 | صفحه پایان 17

کلیدواژه

گوشت طیوراستخوان گیری شده بطور مکانیکی (MDPM)Q2

چکیده

 در برخی از فرآورده های گوشتی از گوشت استخوان گیری شده با روش مکانیکی MDPM (Mechanically Deboning Poultry Meat) به دلیل ویژگی های تکنولوژی مناسب و محتوی کم لیپید و اسیدهای چرب اشباع استفاده می شود. از طرف دیگر می توان برای بهبود برخی ویژگی های MDPM از تکنولوژی مورد استفاده در تولید سوریمی استفاده نمود. به این معنی که این مراحل می تواند باعث تغییر ترکیبات شیمیایی و غلظت پروتئین های میوفیبریلی و بهبود خواص عملکردی MDPM گردد. در این تحقیق که ابتدا MDPM از مرغ تهیه و مراحل تولید سوریمی شامل دو مرحله شستشو با محلول بی کربنات سدیم 0.5% و مرحله سوم با آب 4 درجه سلسیوس انجام شد, بعد از هر مرحله شستشو آبگیری انجام شد. سپس از لحاظ ویژگی های شیمیایی (رطوبت, پروتئین, چربی و خاکستر) و الگوی الکتروفورتیکی MDPM و سوریمی مورد بررسی قرار گرفتند. یافته ها نشان داد که مراحل تولید سوریمی باعث کاهش معنی دار پروتئین, چربی و خاکستر و افزایش معنی دار رطوبت MDPM شد و نتایج آزمون الکتروفورتیکی افزایش زنجیره سنگین میوزین با وزن مولکولی 200 کیلو دالتون و اکتین با وزن مولکولی 45 کیلو دالتون را نشان داد بنابراین مراحل تولید سوریمی باعث بهبود خواص شیمیایی و افزایش غلظت پروتئین های میوفیبریلی MDPM می گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حسینی، سیدابراهیم، حاجی باقرنائینی، شیرین، بهمدی، هما، و پژند، علیرضا. (1392). بررسی اثر مراحل تولید سوریمی بر ترکیبات شیمیایی والگوی الکتروفورتیکی پروتئین های میوفیبریلی گوشت طیور استخوان گیری شده با روش مکانیکی. بهداشت مواد غذایی، 3(2 (پیاپی 10))، 9-17. SID. https://sid.ir/paper/222840/fa

    Vancouver: کپی

    حسینی سیدابراهیم، حاجی باقرنائینی شیرین، بهمدی هما، پژند علیرضا. بررسی اثر مراحل تولید سوریمی بر ترکیبات شیمیایی والگوی الکتروفورتیکی پروتئین های میوفیبریلی گوشت طیور استخوان گیری شده با روش مکانیکی. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1392؛3(2 (پیاپی 10)):9-17. Available from: https://sid.ir/paper/222840/fa

    IEEE: کپی

    سیدابراهیم حسینی، شیرین حاجی باقرنائینی، هما بهمدی، و علیرضا پژند، “بررسی اثر مراحل تولید سوریمی بر ترکیبات شیمیایی والگوی الکتروفورتیکی پروتئین های میوفیبریلی گوشت طیور استخوان گیری شده با روش مکانیکی،” بهداشت مواد غذایی، vol. 3، no. 2 (پیاپی 10)، pp. 9–17، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222840/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button