APA:
کپیسلیمانی، جابر، و آصفی، نارملا. (1390). تاثیر پیش فرآیند اسمز بر دانسیته هویج خشک شده با هوای گرم. بهداشت مواد غذایی، 1(4 (پیاپی 4))، 37-44. SID. https://sid.ir/paper/222948/fa
Vancouver:
کپیسلیمانی جابر، آصفی نارملا. تاثیر پیش فرآیند اسمز بر دانسیته هویج خشک شده با هوای گرم. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1390؛1(4 (پیاپی 4)):37-44. Available from: https://sid.ir/paper/222948/fa
IEEE:
کپیجابر سلیمانی، و نارملا آصفی، “تاثیر پیش فرآیند اسمز بر دانسیته هویج خشک شده با هوای گرم،” بهداشت مواد غذایی، vol. 1، no. 4 (پیاپی 4)، pp. 37–44، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222948/fa