APA:
کپیرادی، محسن، و امیری، صدیقه. (1393). بررسی میزان مهاجرت آلومینیوم به مواد غذایی از طریق ظروف پخت و پز. بهداشت مواد غذایی، 4(1 (پیاپی 13))، 57-67. SID. https://sid.ir/paper/223009/fa
Vancouver:
کپیرادی محسن، امیری صدیقه. بررسی میزان مهاجرت آلومینیوم به مواد غذایی از طریق ظروف پخت و پز. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1393؛4(1 (پیاپی 13)):57-67. Available from: https://sid.ir/paper/223009/fa
IEEE:
کپیمحسن رادی، و صدیقه امیری، “بررسی میزان مهاجرت آلومینیوم به مواد غذایی از طریق ظروف پخت و پز،” بهداشت مواد غذایی، vol. 4، no. 1 (پیاپی 13)، pp. 57–67، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/223009/fa