مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,152
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی میزان مهاجرت آلومینیوم به مواد غذایی از طریق ظروف پخت و پز

صفحات

 صفحه شروع 57 | صفحه پایان 67

چکیده

 امروزه وجود آلومینیوم در رژیم غذایی انسان به عنوان یک آلاینده نگرانی بسیاری از محققین را برانگیخته است. به نظر می رسد که ظروف پخت و پز یکی از منابع رایج دریافت آلومینیوم مردم ایران از طریق رژیم غذایی است. به همین دلیل در این پژوهش میزان مهاجرت آلومینیوم از طریق ظروف آلومینیومی به محیط های غذایی بررسی گردید. برای این منظور, محلول هایی با غلظت های مختلف اسید سیتریک, سدیم کلراید, چربی, پروتئین و شکر تهیه گردید و میزان مهاجرت آلومینیوم به این محلول ها با استفاده از دستگاه اسپکترومتریجذب اتمی اندازه گیری شد. نتایج نشان داد, افزودن نمک و اسید سیتریک باعث افزایش میزان مهاجرت آلومینیوم می گردد. اما اثر اسید به دلیل قدرت خورندگی آن بر سطح ظرف بسیار بیشتر از نمک ارزیابی گردید. با افزایش شدت فرایند حرارتی و مدت زمان اعمال حرارت میزان مهاجرت آلومینیوم نیز افزایش یافت. هم چنین میزان آلومینیوم نمونه های مختلف غذاهای ایرانی طبخ شده در ظروف آلومینیومی پایین, اما به طور معنی داری بیشتر از نمونه های کنترل بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رادی، محسن، و امیری، صدیقه. (1393). بررسی میزان مهاجرت آلومینیوم به مواد غذایی از طریق ظروف پخت و پز. بهداشت مواد غذایی، 4(1 (پیاپی 13))، 57-67. SID. https://sid.ir/paper/223009/fa

    Vancouver: کپی

    رادی محسن، امیری صدیقه. بررسی میزان مهاجرت آلومینیوم به مواد غذایی از طریق ظروف پخت و پز. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1393؛4(1 (پیاپی 13)):57-67. Available from: https://sid.ir/paper/223009/fa

    IEEE: کپی

    محسن رادی، و صدیقه امیری، “بررسی میزان مهاجرت آلومینیوم به مواد غذایی از طریق ظروف پخت و پز،” بهداشت مواد غذایی، vol. 4، no. 1 (پیاپی 13)، pp. 57–67، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/223009/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button