APA:
کپیرضایی دولت آبادی، حسین، بهارستان، امید، و محمدی صدر، محمد. (1391). تحلیل ارتباط فرهنگ یادگیری سازمانی, فرهنگ نوآورانه و ابداع در صنایع غذایی کرمان (مورد مطالعه: شرکت های زمزم, روغن و پگاه کرمان). ابتکار و خلاقیت در علوم انسانی، 2(3)، 1-25. SID. https://sid.ir/paper/223361/fa
Vancouver:
کپیرضایی دولت آبادی حسین، بهارستان امید، محمدی صدر محمد. تحلیل ارتباط فرهنگ یادگیری سازمانی, فرهنگ نوآورانه و ابداع در صنایع غذایی کرمان (مورد مطالعه: شرکت های زمزم, روغن و پگاه کرمان). ابتکار و خلاقیت در علوم انسانی[Internet]. 1391؛2(3):1-25. Available from: https://sid.ir/paper/223361/fa
IEEE:
کپیحسین رضایی دولت آبادی، امید بهارستان، و محمد محمدی صدر، “تحلیل ارتباط فرهنگ یادگیری سازمانی, فرهنگ نوآورانه و ابداع در صنایع غذایی کرمان (مورد مطالعه: شرکت های زمزم, روغن و پگاه کرمان)،” ابتکار و خلاقیت در علوم انسانی، vol. 2، no. 3، pp. 1–25، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/223361/fa