APA:
کپیمتشرع زاده، بابک، و ثواقبی فیروزآبادی، غلامرضا. (1391). تاثیر مصرف بهینه کود بر غلظت عناصر غذایی و نسبت مولی اسید فیتیک به روی در ارقام ایرانی لوبیا قرمز در مراحل مختلف تکامل دانه. روابط خاک و گیاه (علوم و فنون کشت های گلخانه ای)، 3(9)، 73-83. SID. https://sid.ir/paper/226273/fa
Vancouver:
کپیمتشرع زاده بابک، ثواقبی فیروزآبادی غلامرضا. تاثیر مصرف بهینه کود بر غلظت عناصر غذایی و نسبت مولی اسید فیتیک به روی در ارقام ایرانی لوبیا قرمز در مراحل مختلف تکامل دانه. روابط خاک و گیاه (علوم و فنون کشت های گلخانه ای)[Internet]. 1391؛3(9):73-83. Available from: https://sid.ir/paper/226273/fa
IEEE:
کپیبابک متشرع زاده، و غلامرضا ثواقبی فیروزآبادی، “تاثیر مصرف بهینه کود بر غلظت عناصر غذایی و نسبت مولی اسید فیتیک به روی در ارقام ایرانی لوبیا قرمز در مراحل مختلف تکامل دانه،” روابط خاک و گیاه (علوم و فنون کشت های گلخانه ای)، vol. 3، no. 9، pp. 73–83، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/226273/fa