APA:
کپیپورقاسم گرگری، بهرام، محبوب، سلطانعلی، و رضویه، سیدولی. (1384). اسید فیتیک و نسبت مولی آن به روی, در نان های مصرفی تبریز
. مجله مطالعات علوم پزشکی (مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه)، 16(3)، 136-142. SID. https://sid.ir/paper/63857/fa
Vancouver:
کپیپورقاسم گرگری بهرام، محبوب سلطانعلی، رضویه سیدولی. اسید فیتیک و نسبت مولی آن به روی, در نان های مصرفی تبریز
. مجله مطالعات علوم پزشکی (مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه)[Internet]. 1384؛16(3):136-142. Available from: https://sid.ir/paper/63857/fa
IEEE:
کپیبهرام پورقاسم گرگری، سلطانعلی محبوب، و سیدولی رضویه، “اسید فیتیک و نسبت مولی آن به روی, در نان های مصرفی تبریز
،” مجله مطالعات علوم پزشکی (مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه)، vol. 16، no. 3، pp. 136–142، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/63857/fa