APA:
کپیباقرسلیمی، سعید، و لاریجانی، سحر. (1397). نقش ویژگی های شخصیتی مرتبط با غذای گردشگران در رضایت و وفاداری آنان. گردشگری و توسعه، 7(4 )، 135-153. SID. https://sid.ir/paper/227741/fa
Vancouver:
کپیباقرسلیمی سعید، لاریجانی سحر. نقش ویژگی های شخصیتی مرتبط با غذای گردشگران در رضایت و وفاداری آنان. گردشگری و توسعه[Internet]. 1397؛7(4 ):135-153. Available from: https://sid.ir/paper/227741/fa
IEEE:
کپیسعید باقرسلیمی، و سحر لاریجانی، “نقش ویژگی های شخصیتی مرتبط با غذای گردشگران در رضایت و وفاداری آنان،” گردشگری و توسعه، vol. 7، no. 4 ، pp. 135–153، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/227741/fa