مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,200
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

645
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی مقدار کلروژنیک اسید، فلاونوئیدها و ظرفیت آنتی اکسیدانی 13 رقم ایرانی و خارجی سیب

صفحات

 صفحه شروع 53 | صفحه پایان 62

چکیده

 در پژوهش حاضر, برخی از ترکیبات فنلی پوست, فنل کل و فعالیت آنتی اکسیدانی پوست و گوشت 13 رقم سیب بومی و وارداتی پرورش یافته در کلکسیون سیب موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر واقع در کمال آباد کرج مورد مطالعه قرار گرفت. ارقام مورد مطالعه از نظر ترکیبات اندازه گیری شده اختلاف معنی داری با هم داشتند. در میان این ارقام, پوست رقم پائیزه زرد مشهد بیشترین مقدار کلروژنیک اسید و پوست رقم جین هاردی بیشترین مقدار کاتچین, فلوریدزین و کوئرستین 3-گالاکتوزید را دارا بودند. بیش ترین مقدار سیانیدین 3-گالاکتوزید در پوست رقم آیدارد یافت شد. پوست رقم دلیشز و گوشت رقم استارکان روژ بیش ترین مقدار فنل کل و فعالیت آنتی اکسیدانی را نشان دادند. ارتباط مثبت و معنی داری بین مقدار فنل کل و فعالیت آنتی اکسیدانی پوست (0.86**) و گوشت (0.93**) مشاهده شد. تجزیه خوشه ای بر اساس فعالیت آنتی اکسیدانی پوست و گوشت, ارقام مورد مطالعه را در سه گروه کاملا مجزا با فعالیت آنتی اکسیدانی زیاد, متوسط و کم دسته بندی کرد. بر اساس این دسته بندی دو رقم «استارکان روژ» و «شیشه ای تبریز», با داشتن ظرفیت آنتی اکسیدانی زیاد در پوست و گوشت از نظر فواید سلامتی به عنوان ارقام بسیار ارزشمند معرفی شدند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    قربانی، انسیه، و بخشی، داوود. (1390). ارزیابی مقدار کلروژنیک اسید, فلاونوئیدها و ظرفیت آنتی اکسیدانی 13 رقم ایرانی و خارجی سیب. فن آوری تولیدات گیاهی (پژوهش کشاورزی)، 11(2)، 53-62. SID. https://sid.ir/paper/229782/fa

    Vancouver: کپی

    قربانی انسیه، بخشی داوود. ارزیابی مقدار کلروژنیک اسید, فلاونوئیدها و ظرفیت آنتی اکسیدانی 13 رقم ایرانی و خارجی سیب. فن آوری تولیدات گیاهی (پژوهش کشاورزی)[Internet]. 1390؛11(2):53-62. Available from: https://sid.ir/paper/229782/fa

    IEEE: کپی

    انسیه قربانی، و داوود بخشی، “ارزیابی مقدار کلروژنیک اسید, فلاونوئیدها و ظرفیت آنتی اکسیدانی 13 رقم ایرانی و خارجی سیب،” فن آوری تولیدات گیاهی (پژوهش کشاورزی)، vol. 11، no. 2، pp. 53–62، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/229782/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button