مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,208
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

605
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

3

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی برخی ارقام ایرانی و وارداتی سیب در منطقه کرج

صفحات

 صفحه شروع 83 | صفحه پایان 90

چکیده

 در این مطالعه میزان فنل کل و فعالیت آنتی اکسیدانی پوست و گوشت و ترکیبات فنلی اصلی میوه شامل کلروژنیک اسید, کاتچین, فلوریدزین, کوئرستین 3-گالاکتوزید, سیانیدین 3-گالاکتوزید (آنتوسیانین) و فلاونوئید کل پوست ارقام بومی «قندک», «حیدرزاده» و ارقام وارداتی «گلدن اسپور», «رد اسپور» و «رد دلیشز» اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که ارقام انتخاب شده از نظر تمامی فاکتورها به جز میزان سیانیدین 3-گالاکتوزید دارای اختلاف معنی داری هستند. رقم قرمز «رد اسپور» دارای بیشترین میزان کاتچین و فلوریدزین بود. رقم قرمز «حیدرزاده» بیشترین میزان کوئرستین 3-گالاکتوزید و سیانیدین 3-گالاکتوزید و فلاونوئید کل را نشان داد. رابطه مثبتی بین مقدار فنل کل و فعالیت آنتی اکسیدانی برقرار بود. پوست ارقام مورد مطالعه دارای فنل کل و فعالیت آنتی اکسیدانی بیشتری نسبت به گوشت بودند. در میان ارقام مورد آزمایش, پوست رقم «رد اسپور» و گوشت رقم «حیدرزاده» بیشترین میزان فنل کل و فعالیت آنتی اکسیدانی را دارا بودند.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

قربانی، انسیه، بخشی، داوود، حاج نجاری، حسن، قاسم نژاد، محمود، و تقی دوست، پروانه. (1389). ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی برخی ارقام ایرانی و وارداتی سیب در منطقه کرج. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، 24(1)، 83-90. SID. https://sid.ir/paper/142263/fa

Vancouver: کپی

قربانی انسیه، بخشی داوود، حاج نجاری حسن، قاسم نژاد محمود، تقی دوست پروانه. ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی برخی ارقام ایرانی و وارداتی سیب در منطقه کرج. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)[Internet]. 1389؛24(1):83-90. Available from: https://sid.ir/paper/142263/fa

IEEE: کپی

انسیه قربانی، داوود بخشی، حسن حاج نجاری، محمود قاسم نژاد، و پروانه تقی دوست، “ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی برخی ارقام ایرانی و وارداتی سیب در منطقه کرج،” علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، vol. 24، no. 1، pp. 83–90، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/142263/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button