مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

716
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

524
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ترکیب های فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی در برخی ارقام سیب ایرانی و تجاری در استان آذربایجان غربی

صفحات

 صفحه شروع 43 | صفحه پایان 55

چکیده

 در این مطالعه, میزان فنل کل, کلروژنیک اسید, کاتچین, کوئرستین, فلوریدزین, سیانیدین و فعالیت آنتی اکسیدانی پوست و گوشت شش رقم سیب (Malus domestica) ایرانی شامل ارقام «گلاب کهنز», «سیب ترش دیررس», «قره یاپراق», «ترکمان», «قزل آلما» و «عباسی مشهد» و چهار رقم تجاری شامل «گلدن دلیشز», «رد دلیشز», «برابرن» و «فوجی» بررسی شد. رقم «فوجی» بیشترین مقدار سیانیدین 3- گالاکتوزید (3711.9 میکروگرم بر گرم وزن تر) و رقم ‘گلاب کهنز’ بیشترین مقدار کوئرستین 3- گالاکتوزید (3133.8 میکروگرم بر گرم وزن تر) و فلوریدزین را در پوست (642.2 میکروگرم برگرم وزن تر) و رقم «قره یاپراق» بیشترین مقدار فلوریدزین گوشت (98.1 میکروگرم بر گرم وزن تر) را نشان دادند. رقم «عباسی مشهد» بیشترین مقدار کلروژنیک اسید پوست (298.1 میکروگرم بر گرم وزن تر) و گوشت (484.3 میکروگرم بر گرم وزن تر) و رقم «قزل آلما» بیشترین مقدار کاتچین پوست (255.2 میکروگرم بر گرم وزن تر) و «سیب ترش دیررس» بیشترین کاتچین گوشت (76.9 میکروگرم بر گرم وزن تر) را نشان دادند. تجزیه رگرسیونی داده های فنل کل و ظرفیت آنتی اکسیدانی نشان داد که ارتباط مثبتی بین مقدار فنل کل و درصد فعالیت آنتی اکسیدانی وجود دارد. بیشترین مقدار فنل کل و بیشترین مقدار فعالیت آنتی اکسیدانی در رقم «فوجی» مشاهده شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رفیعی، مریم، ناصری، لطفعلی، بخشی، داوود، و علی زاده، اسد. (1391). ترکیب های فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی در برخی ارقام سیب ایرانی و تجاری در استان آذربایجان غربی. به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 14(2)، 43-55. SID. https://sid.ir/paper/209601/fa

    Vancouver: کپی

    رفیعی مریم، ناصری لطفعلی، بخشی داوود، علی زاده اسد. ترکیب های فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی در برخی ارقام سیب ایرانی و تجاری در استان آذربایجان غربی. به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1391؛14(2):43-55. Available from: https://sid.ir/paper/209601/fa

    IEEE: کپی

    مریم رفیعی، لطفعلی ناصری، داوود بخشی، و اسد علی زاده، “ترکیب های فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی در برخی ارقام سیب ایرانی و تجاری در استان آذربایجان غربی،” به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 14، no. 2، pp. 43–55، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209601/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button