APA:
کپیرستمیان، محمد، میلانی، جعفر، و ملکی، گیسو. (1391). استفاده از ترکیب آرد ذرت و نخود در تهیه نان فاقد گلوتن. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 1(2)، 117-128. SID. https://sid.ir/paper/233906/fa
Vancouver:
کپیرستمیان محمد، میلانی جعفر، ملکی گیسو. استفاده از ترکیب آرد ذرت و نخود در تهیه نان فاقد گلوتن. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1391؛1(2):117-128. Available from: https://sid.ir/paper/233906/fa
IEEE:
کپیمحمد رستمیان، جعفر میلانی، و گیسو ملکی، “استفاده از ترکیب آرد ذرت و نخود در تهیه نان فاقد گلوتن،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 1، no. 2، pp. 117–128، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233906/fa