APA:
کپیعطای صالحی، اسماعیل، رستمیان، محمد، و میلانی، جعفر. (1390). ارزیابی بافتی و حرارتی بیاتی نان فاقد گلوتن تهیه شده از آرد ذرت و نخود. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 3(4 (پیاپی 10))، 35-40. SID. https://sid.ir/paper/176533/fa
Vancouver:
کپیعطای صالحی اسماعیل، رستمیان محمد، میلانی جعفر. ارزیابی بافتی و حرارتی بیاتی نان فاقد گلوتن تهیه شده از آرد ذرت و نخود. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1390؛3(4 (پیاپی 10)):35-40. Available from: https://sid.ir/paper/176533/fa
IEEE:
کپیاسماعیل عطای صالحی، محمد رستمیان، و جعفر میلانی، “ارزیابی بافتی و حرارتی بیاتی نان فاقد گلوتن تهیه شده از آرد ذرت و نخود،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 3، no. 4 (پیاپی 10)، pp. 35–40، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176533/fa