APA:
کپیسروش فرد، آمنه، روفه گری نژاد، لیلا، و صوفی، میترا. (1400). مطالعه اثر عصاره زردچوبه (Curcuma Longa) بر محتوای آکریل آمید و خصوصیات کیفی سیب زمینی سرخ شده. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(114 )، 159-168. SID. https://sid.ir/paper/369437/fa
Vancouver:
کپیسروش فرد آمنه، روفه گری نژاد لیلا، صوفی میترا. مطالعه اثر عصاره زردچوبه (Curcuma Longa) بر محتوای آکریل آمید و خصوصیات کیفی سیب زمینی سرخ شده. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(114 ):159-168. Available from: https://sid.ir/paper/369437/fa
IEEE:
کپیآمنه سروش فرد، لیلا روفه گری نژاد، و میترا صوفی، “مطالعه اثر عصاره زردچوبه (Curcuma Longa) بر محتوای آکریل آمید و خصوصیات کیفی سیب زمینی سرخ شده،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 114 ، pp. 159–168، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/369437/fa